Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor
Ha gayret her şey güzel olacak, bu arada yaşanan küçük kazadan dolayı abinize geçmiş olsun. Ayrıca elinin uzandığı, gözünün görüp, kulağının duyduğu herkese yardımlarını ve tecrübelerini esirgemeyen Yavuz beyede ilgi ve alakasından dolayı teşekkür...
Ynt: 79 Chevy Suburban
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileklerimle iyi günlerde kullanınız. Bu araçlar irileştikçe dahada güzelleşiyor imkanlar dahilinde mümkün olan en büyük lastikler :)
Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor
Hadi hayırlısı az kaldı bu kadar beklemeğe değer umarım, yalnız para ödeme noktasında acaba diyorum iş biter bitmez eğer düzdün hoşa giden bir iş olmuş ise hiç bekletmeden al ustacım emeğinin karşılığı aldığın işleri her zaman böyle söz verdiğin...
Ynt: Chevrolet-tahoe Hakk. - Bilmedikleriniz
Yavuz bey merhaba sizden haber gelene kadar bekleyemedim :) 98 model suburban aldım şimdilik aracı tanıma aşamasındayım artık buralarda olduğunuza göre arada rahatsız ederiz teşekkürler.
Ynt: Ham Suburban İçin Yardımlarınızı Ve Tecrübelerinizi Esirgeyin Lütfen :)
Teşekkürler sağolun jantlar araçla beraber geldi fakat araç stıllen gts model ve jantlarda orijinalmış öğrendiğim kadar 17" lastik bende istiyorum üzerindekiler asfalt lastiği pazar günü küçük çaplı bir gezide hava...