Arama sonuçlarınız

1. S

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey bulduk sonunda şasi nosunu. aracın sag ön kapının altında dışarıda şasini üzerinde. araca dışarıdan altına eğildiğinizde görülüyor. bizim görememe sebebimiz aracın o kısmının kirli olması. herkese teşekkürler

2. S

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey çok teşekkürler. serkancerit@hotmail.com
  3. S

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey kaputun içindeki direksiyonun hemen önündeki mi. yoksa başka biryerdemi? buradakinde sadece ağırlıklar yazıyor. ön koltuğun tam neresinde? halıflex var kaplanmış bunu sökmem gerekecek tam orayı sökeyim. sağolasın şimdiden

4. S

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey banada yollama şansınız varmı. saygılar serkancerit@hotmail.com
  5. S

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey selam arkadaşlar terrano 2 aracım tuvde şase nosu kusurlu denildi. temizletin okunmuyor denildi ama yerini bulamıyorum. yardımcı olabilirmisiniz.

6. S

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey yukarıdaki hesap toplam 3800tl etmiyor haklısınız. ama birkaç parçayı hatırlamadığım ve yag ve filitreleri yazmadğımdan. bunları yetkili servite yaptırmadım. yetkili servi sadece motor kulaklarına 800tlk istedi. bunları yetkili serviste yaptırsam...

7. S

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey ARKADAŞLAR YOK MU YARDIMCI OLACAK
  8. S

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Balata ve diskler değişti. (diskler çifti 190tl-ön balatalar75tl-arka balatalar 100tl) debriyaj balata değişti.bilyası değişti.(eskisinin göbeği kaymıştı. Orjinali(235tl) bilyası 100tl Akü ve ön düzende 3 rot başı ve kavcuk parçalar değişti.(rot 60tl) tüm...
  9. S

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey acaba akis falan çıkartıldı. göbeğin içi tamamen söküldü. usta yanlış bir şey yapmış olabilirmi.? çok anlamıyorum. şimdiden zaten 3500-4000tl arası harcadım. birde böyle problem çıkınca canım sıkıldı.

10. S

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey arkadaşlar aracı bakımdan çıkardım. ama sıkıntım var. 4 çeker çalışmıyor. daha doğrusu vites geçiyor. göstergede 4 çeker ışığı yanıyor ama ön teker den çekiş alamadım. aldığımda çalışıyordu. bakımda öndüzen disk falan hersey değişti. sebep ne olabilir...

11. S

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey teşekkür ederim. bugün devrini aldım. yağını 10000km tam olmuş değişeli. bütün bakımını haftaya yaptırırım inşallah. katkıdan yana fikrinizi kullanacağım
  12. S

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey selam arkadaşlar. bende adanada 1999 2.7 manuel terranano buldum. çok sevdiğim bir abime kontrol ettirdim. çok temiz. adanadan yaşlı bir çiftçini arabası. sadece evden çiftliğe gidip gelmek için kullanılmış.. lastiklerde sıfır.boya falan yok. usta olan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri