Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dağ Aslanıı Ünimog 404 S
Normalde bizim aracımızda da kimliginde yüklü ağırlığı 5 TON yazıyor (kaput içinde ) Onun için nerden baksanız 1 ay uğraştım. 3500 yazdırmak için. Yazdıramasak K belgesi E sınıfı ehliyet uzun işti. neyse ki hallettim çok şükür. Şimdi sadece keyfini sürmek...
Öncelikle tşkler bberksan. Sağdan soldan üstten arkadan resimlerini en yakın zamanda yüklüycem.
Ruhsat konusuna gelelim o konuda çok sıkıntı yaşadım ama çok şükür üstesinden geldim. Aracımı kamyonet sınıfından KAMYON sınıfına geçirmek istediler. Şuanda...
İyi kötü yorumlarınızı Bekliyorum... Herkese iyi forumlar. Birde 2 tane aynı resmi ekledim fakat silemedim yardımcı olursanız onuda sileyim.
Aracım 1974 model olup 46.000 km dedir herşeyii özenle toplanmış Orjinal bir Mercedes - Ünimog 404s
Sitede yeni olduğum için fotoğraf ekleyemiorum yardımcı olursanız daha fazla resim paylaşmak isterim Tşkler herkese.
Ynt: D-max İme Yaptığım Değişikler
Öncelikle helal olsun diorum abii herşeyinii kendinn ellerinle yapman mükemmel emeğin çok ama araç her dokunuşunla daha da güsel olmuş MAŞALLAH.
Ynt: " Jeep Cj-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(istanbul) "
Son halii gerçekten çok güsel Maşallah kazasız belasız kullanın. bu komple işlemler ne kadar a maal oldu size.
Ynt: İstanbul' Daki Unimog' Lara Bir Kardeş
Gerçekten işinin ehli ile çalıştıgınız belli kusursuz güsellikte toplanmış. yaptıgınız tüm masraflara değmiş bence. güle güle kullanın. Maşallah.
Ynt: Saroz'da Kamp Alanı Tavsiyesi?
Bu arada KARTUR 15 YILLIGINA ALDI. çakıl denilen yerde kamp yapılabiliyor cadır kiralıyabiliorsunuz. wc büfe duş bulunmakta. isteyenlere çadır önlerine seyyar da çekilior geçen yazdan bildiklerim. Azda olsa yardımcı olmuşumdur umarım. gitmeyi...