Arama sonuçlarınız

1. nacho_grande

Maxpedition Vulture Iı Sırt Çantası

Satıştan çekildi maalesef. Tapatalk mobile

2. nacho_grande

Gopro Hero3+ Black Edition Müzik Ve Sinema Paketi + Bir Ton Aksesuar + Çanta.

Ynt: Gopro Hero3+ Black Edition Müzik Ve Sinema Paketi + Bir Ton Aksesuar + Çanta. Fiyat 2.500TL olmuştur.
  3. nacho_grande

Ynt: Maxpedition Vulture Iı Sırt Çantası Fiyat 375TL olmuştur.

4. nacho_grande

Gopro Hero3+ Black Edition Müzik Ve Sinema Paketi + Bir Ton Aksesuar + Çanta.

GoPro Hero3+ Black Edition müzik ve sinema paketi + bir ton aksesuar + çanta. TR sayfası: http://goproturkiye.com/gopro-hero3-black-edition-yeni-sinema-paket-pmu340 Deneme amaçlı bir kere kullanılmıştır. Aksesuarların tamamı aşağıdaki fotoğraflardan incelenebilir. Komple set halinde...
  5. nacho_grande

Maxpedition Vulture II sırt çantası. Sıfır ve evden dışarı hiç çıkmamıştır. 42,8 lt. ve su kompartımanı vardır. Çanta hakkındaki bilgilere ve fotolara aşağıdaki TR sitesinden ulaşabilirsiniz. http://www.maxpeditiontr.com/vulture-ii-sirt-cantasi-urun-120.html TR satış fiyatı 450TL. Benim...

6. nacho_grande

Oto Buzdolabı Elektrikli/dijital Göstergeli Hagen22 12/220v

Ynt: Oto Buzdolabı Elektrikli/dijital Göstergeli Hagen22 12/220v Fiyat bilgisi ?

7. nacho_grande

"tiny House" Planları

İlginizi çekebilir: http://tinyhouseblog.com/plans/
  8. nacho_grande

19-01-2014 De Sınav Var Haberiniz Olsun

Ynt: 19-01-2014 De Sınav Var Haberiniz Olsun Teşekkür ederim... Evet, sitesini inceledim henüz yayınlanmamış. Bekleyeceğiz o halde. Bu arada, ben o tarihlerde İzmir' de ikamet ediyor olacağım. Sınav konusunda kurs ya da ders veren birileri var mıdır?
  9. nacho_grande

19-01-2014 De Sınav Var Haberiniz Olsun

Ynt: 19-01-2014 De Sınav Var Haberiniz Olsun Merhabalar. 2014' de başka sınav olacak mı? Olacaksa tarihi belli midir?

10. nacho_grande

Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim?

Ynt: Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir Miyim? Tevfik bey merhabalar. Telsizcilik konusunda fazla bir bilgim yok. O yğzden sorularıma verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. Ben de kısaca size cevap vereyim: (KİMİNLE , NEREDEN NEREYE): İlgili birimlere yardım çağrısı...

11. nacho_grande

Kampta Balık İçin Öneri Bekliyorum.

Ynt: Kampta Balık İçin Öneri Bekliyorum. Katrancı dedin, ben de teee 1978 yazı, çadırlı tatilime geri döndüm :) O zamanlar sabah denize girdiğimizde balıklar yanımızdan atlaya atlaya yüzerlerdi. Şimdi ne durumdadır acaba, ben de merak ettim?
  12. nacho_grande

Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim?

Ynt: Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir Miyim? Konu hakkında hiç bilgim olmadığı için, size danışmak istiyorum: Dağda, bayırda, yolda vs. acil bir durum esnasında, telefonun işe yaramadığı koşullarda, yedek haberleşme olarak kullanmak üzere bir telsiz almak istiyorum...

13. nacho_grande

Wouxsun Uvd1 Vhf Uhf Dual Band Telsiz Kutusunda

Ynt: Wouxsun Uvd1 Vhf Uhf Dual Band Telsiz Kutusunda Cehaletimi mazur görün lütfen: Bu telsizi kullanmak için amatör lisansı gerekli midir?
  14. nacho_grande

Satılık Cj5 5375554555

Ynt: Satılık Cj5 5375554555 Tüh, neyse, hayırlısı demek lazım. Şu an fiyat 15.000 midir? Ben doğru mu anlamışım?
  15. nacho_grande

Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya

Ynt: Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya Yurt dışında PVC boru ile yay yapıp, ciddi performans alanlar var. İçinizde hiç deneyen oldu mu acaba? Özellikle bu gencin Amazon' da çok ciddi kitapları satılmakta: http://www.youtube.com/user/BackyardBowyer

16. nacho_grande

Şerifler Yalısı

Ynt: Şerifler Yalısı Bölüm 6
  17. nacho_grande

Şerifler Yalısı

Ynt: Şerifler Yalısı Bölüm 5
  18. nacho_grande

Şerifler Yalısı

Ynt: Şerifler Yalısı Bölüm 4

19. nacho_grande

Şerifler Yalısı

Ynt: Şerifler Yalısı Bölüm 3