Arama sonuçlarınız

1. S

Yaz Kampı

Ynt: Yaz Kampı Bana uyar Eskişehir'de görüşebiliriz. Haftaya gelmeyi düşünüyorum.

2. S

Yaz Kampı

Ynt: Yaz Kampı 127 Saat filminde kanyonda kayaların arasından kayıp su birikintisine düsüyolardı. Suyun altında olmasa da en azından o şekilde bir yer de olur.
  3. S

Yaz Kampı

Ynt: Yaz Kampı Aslında sualtı mağarasında konaklama gibi bir hayalim var. Mümkün olabilirse yapmayı düşünüyorum. Hiç duyan var mı bu şekilde kamp yapan birisini ? Mümkün olur mu ki?

4. S

Yaz Kampı

Ynt: Yaz Kampı Evet :)
  5. S

Yaz Kampı

Ynt: Yaz Kampı Campingte fiyatlar fena 50 ile 70 tl arası . Benim keşfettiğim bir yer var kimsecikler olmuyor. İstediğim gibi takılıyorum. Sessiz sakin.

6. S

Yaz Kampı

Ynt: Yaz Kampı Yolda olduğumu nereden çıkarttınız ?

7. S

Yaz Kampı

Ynt: Yaz Kampı Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler. Bu turu bir kere daha yapmıştım ve neredeyse hiç para harcamamıştım. Geçtiğim yerlerde beni sırt çantamla gören insanımız bana sunduğu ikramlarla, denizden tuttuğum balıkla ve yanımda götürdüğüm kuru bakliyatla 2 hafta gibi bir süre...
  8. S

Yaz Kampı

Ynt: Yaz Kampı Dün merak edip çantaya malzemeleri koyup tarttım 12 kilo geldi. Bisikletle uzun turlar yaptığımdan kondisyonum iyidir. Hatta yarın(Cuma) Bursa'dan Eskişehir'e gitmeyi düşünüyorum. Gelmek isteyen olursa yarın(Cuma) sabah 4 - 5 gibi yola çıkmayı düşünüyorum.
  9. S

Yaz Kampı

Ynt: Yaz Kampı 110LT sırt çantam var. İçerisine ocak, ilk yardım çatası, kamp için alüminyum yemek seti, kıyafet yıkamakla uğraşmamak için yeterli kıyafet, 2 kişilik çadır, mat ve uyku tulumu, 3L camelback, temizlik malzemeleri, olta ve zıpkın götüreceğim. Bütçe olarak pek para harcamayacağım...

10. S

Yaz Kampı

17 Haziran civarı Bursa'dan otostopla ve yürüyerek Çanakkale'ye gitmeyi ve oradan Fethiye'ye doğru inmeyi ya da direkt Kelebekler Vadisi'ne gitmeyi düşünüyorum. 1 ve ya 2 hafta sürecek. Gelmeyi düşünen arkadaşlarla detayları konuşup kesin bir plan ve zaman belirleriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,943
Kayıtlı Üye Sayımız
166,711
Kaydolan Son Üyemiz
Utkukorkmaz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri