Arama sonuçlarınız

1. Protn

Silivride Kampa Uygun Yerler

Ynt: Silivride Kampa Uygun Yerler Öncelikle cevaplar için teşekkürler.Ben ve bi arkadaşım geçtiğimiz cumartesi pazar günü silivri küçüksinekliye gittik bölge kamp için uygun odun sıkıntısı falan yok ancak daha önceden gelenler tarafından çok kirletilmiş bidahaki sefere bekirli köyüne gitmeyi...

2. Protn

Ynt: Silivride Kampa Uygun Yerler Çok teşekkü ederim bi aksilik olmazsa en kısa zamanda dediğiniz yere gideceğim. Saygılar...
  3. Protn

Ynt: Silivride Kampa Uygun Yerler Ya ben para verip çadır kurma olayını hiç sevmiyorum kamp alanı olmazsa yalnız olabileceğim bi yer olursa daha iyi olur.

4. Protn

Ynt: Silivride Kampa Uygun Yerler Soğuk sıkıntı olacağını sanmıyorum sıkıntı olursa toplu taşımayla gelmek sıkıntı olabilir.O bölgeye toplu taşımayla gelmek için bi bilginiz varsa çok iyi olur.Bişey daha sormak istiyorum bölgede çok insan varmı rahatsız olur muyuz?Birde bölgede kurt falan var...
  5. Protn

Öncelikle sitede arama yaptım ve aradığım sonuça ulaşamadım.2arkadaş istanbula yakın olması sebebiyle silivride kamp yapmak istiyoruz.Toplu taşımayla gidebileceğimiz kamp kurabileceğimiz yerler var mı? Daha önce silivri bekirli köyüne bi abi gidiyordu acaba bekirliye nasıl gidilir yardımcı...

6. Protn

Bu Mevsimde İnönü Yaylası

Perşembe günü inönü yaylasına 3 günlüğüne bi kamp yapmak istiyorum.Yakın zamanda buraya giden arkadaşlar bana yol ile ilgili hava şartları ile ilgili bilgi verebilirmi.Şahsi araçla gitmeyi düşünüyoruz yolda kar var mıdır?

7. Protn

Erikli Yaylası İçin Bilgi

Ynt: Erikli Yaylası İçin Bilgi Peki çadır kurmamızda bi mahsur yoktur değil mi?
  8. Protn

Erikli Yaylası İçin Bilgi

24-25 ocak gibi 2 arkadaşımla erikli yaylasına gitmeyi planlıyoruz ancak kafamıza takılan bazı sorular var , bilginiz varsa benimle paylaşmaktan çekinmeyin lütfen. A) Yaylada bu mevsimde kar var mıdır? Eğer kar varsa yaylaya çıkmak kamp yapmak çok zor olur mu?(gerekli ekipmanımız var çadır olsun...
  9. Protn

İstanbula Yakın Çadır Kurulabilecek Yerler

Ynt: İstanbula Yakın Çadır Kurulabilecek Yerler Gidersek size mutlaka haber veririz merak etmeyin.Bilgiler içinde çok saolun

10. Protn

Ynt: İstanbula Yakın Çadır Kurulabilecek Yerler Ya ben kamp alanında çadır kurmayı sevmiyorum insanların olmadığı beğendiğim bir yere çadır kurmak daha hoşuma gidiyo.Otobüsle gideceğimiz için dediğiniz yerin ulaşımınıda söylerseniz çok sevinirim.

11. Protn

Ynt: İstanbula Yakın Çadır Kurulabilecek Yerler Aslında kastroyu düşündüm ama fazla kalabalık olsun istemiyorum orası biraz kalabalık olabiliyor.Büyük ihtimal erikli yada delmece yaylasına gideriz ama tabi bildiğiniz başka yerler varsa paylaşırsanız sevinirim
  12. Protn

Ynt: İstanbula Yakın Çadır Kurulabilecek Yerler Peki cevaplar için sağolun

13. Protn

Ynt: İstanbula Yakın Çadır Kurulabilecek Yerler Biz.kampı kurduktan sonra etrafı dolaşmak istiyoruz bide son 2 gün de yürüyüş yaparken beğendiğimiz bir yerde de kamp kurmayı düşünüyoruz
  14. Protn

Ynt: İstanbula Yakın Çadır Kurulabilecek Yerler Arabayla değil gidersek otobüsle yada vapur vs ile gidicez.Düzcede söyleyebileceğiniz bi yayla ismi var mı fotometo.Cevaplar için çok saolun...
  15. Protn

İyi günler istanbul gaziosmanpaşada oturuyorum kamp yapmaya doğaya düşkün biriyim lise son sınıf öğrencisiyim.3 arkadaş 15 tatilde kamp yapabileceğimiz bir yer bakıyoruz.Bildiğiniz,istanbula 3-3.5 saat yakınlıkta gidebileceğimiz bir yer varsa;paylaşırsanız sevinirim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR