Arama sonuçlarınız

1. sadeen

Deuter Çanta İle İlgili Bir Soru

Tabiki tercih meselesi ve teknolojinin gelismesiyle ekipmanlar gitgide hafifliyor ancak isin icine teknik ekipman, kis faliyeti icin ekstra malzemeler falan girdimi illaki agirlik ve gerekli hacim artiyor. 65+10 air contact modelini kesinlikle tavsiye ederim hacim ve islevsellik acisindan...

2. sadeen

Sadece kumas farkindan bukadar fiyat farki olurmu bilemiyorum evet dayanikli kumaslar ama genelde cantalarin cogunda kordura kumas kullaniliyor ve gayet yeterli. Sonucta cantada memran ozelligi yada kacbinlik oldugu oncelikli bir konu degil. Ama sirt sisteminin farkli olusu buyuk bir etken fiyat...
  3. sadeen

Ynt: Deuter Çanta İle İlgili Bir Soru Konunun üzerinden uzun zaman geçmiş ancak almadıysanız bir tavsiyede ben vereyim. Ben aircontact 65+10 ve aircontact 75+10 modellerinin ikisinide kullandım, kullanıyorum ikiside biyasada bulabileceğiniz çantalar içinde üst sıralarda. Deuter markasını...

4. sadeen

Marmot Alpinist 2p Çadır

Ynt: Marmot Alpinist 2p Çadır Daha önceki yorumlarınız üzerine çadırı incelerken arkadaşım çok beğendi çadırı ve kendisine aldı evolite çadırı. Önümüzdeki haftasonu denemeyi planlıyoruz. Kendimiz kurduğumuzda iki kişi nasıl olacağına baktık pek rahat olmadı açıkcası ama husky flame kadarda kötü...
  5. sadeen

Marmot Alpinist 2p Çadır

Ynt: Marmot Alpinist 2p Çadır tek tentenin sıkıntı çıkaracağı konu nedir acaba? bilgi verirseniz sevinirim

6. sadeen

Marmot Alpinist 2p Çadır

Acikcasi evolite e ilk planda cok bakmadim kulanan birinide tanimiyordum oyuzden guvenemedim ama seizin tavsiyeniz uzerine inceleyecegim. Dediginiz gibi hafif olmasi buyuk avantaj keza fiyatida gayet uygun haftasonu inceleyeyim belki alabilirim hatta cunku ozellikleri iyi gozukuyor. Son bir...

7. sadeen

Marmot Alpinist 2p Çadır

Oneriniz icin cok tesekkurler cadiri umarim bende sorun olmaz benim boy 1.87 sevgilimde 1.70 civarinda. ilk firsatta inceleyecegim fiyati gercekten cok uygun. acikcasi fiyat konusu benimde kafama takiliyor oyuzden son zamanlarda HANNAH Rider 2p modelini incelemeye basladim. Son olarak...
  8. sadeen

Marmot Alpinist 2p Çadır

Merhabalar. İki kişilik kolay kurulan hafif bir çadır arıyorum ve son zamanlarda Marmot Alpinist 2 kişilik çadırı almaya düşünmeye başladım ancak kafama takılan birkaç şey var. En başta tek tenteli oluşu takılıyor aklıma 20.000 lik dış tente gerçekten iyi ancak tek tente olmasının ne gibi dez...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.