Arama sonuçlarınız

1. M

Didim Tavşanburnu Kamp Alanı

Ynt: Didim Tavşanburnu Kamp Alanı Merhaba, Didim Tavşanburnu Kamp Alanı , güncel bilgisi nedir? Bilen varmıdır acaba? Şimdiden teşekkür ederim. An itibarı ile küçükkuyu (altınoluk , assos arası) inci kamping'teyim, Aydın Muğla tarafına salı veya çarşamba günü intikal edeceğim, sağlıklı bir kamp...

2. M

Aile Çadırı Tercihi

Ynt: Aile Çadırı Tercihi Zeki murat kardeşim, bende bir aile çadırı arayışındayım. 3/4/5 kişilk aşağıdaki linktekine karar verme aşamasındayım, bu çadır kullanıcı bilgilere ihtiyacım var. http://tunccadir.com/Ana-Kategori/23-iki-odali-bir-salon-pamuklu-gabardin-cadir.html Burayı okuyan ve bu...
  3. M

Ege Ve Akdeniz Turu 2015 Plan

Ynt: Ege Ve Akdeniz Turu 2015 Plan Özçelik bey, kısmet olursa bu benim ilk kamp tercübem olacak. Açıkcası 1 veya 2 günlük konaklamalar benimde işime gelmez ( uzun süre kalmayı düşünüp çeşitli nedenle gitmeyi yeğlemek dışında) izlenecek rotadaki tüm kamplarda konaklanacak diye bir şartlanmamız...

4. M

Ynt: Ege Ve Akdeniz Turu 2015 Plan Erkan bey, açıklamar süper olmuş çok teşekkür ederim. Malzemeler yaklaşık iyice kafamda şekillendi, birde rota güzargahı ki en önemlisi, bunu nasıl yapacağım açıkcası hala belirsiz. Kamp yerlerini arayıp güncelliği teyid edip ona göre bir yol haritası...
  5. M

Ynt: Ege Ve Akdeniz Turu 2015 Plan Erkan bey son paylaşım bana ciddi referans olacak (özellikle hareket sensörü), yataklar şişme yatak sanırım. Bende mevcut tek odalı sanırım 6 kişilik bir çadırım var, aslında bölmeli olsaydı süper olurdu (yinede uygun bulabilirsem 5 veya 6 kişilik 2 odalı...

6. M

Ynt: Ege Ve Akdeniz Turu 2015 Plan Erkan bey, şimdiden keyifli yolculuklar ve tatiller dilerim. Bende ailem ile Kocaeli'nden çıkıp İstanbul'dan çanakkale'den başlayıp ege akdeniz turu düşünüyorum. Başlığı görünce ilgimi çekmedi değil, aşamaları merak ediyorum. İlk kez böyle bir tatili...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri