Arama sonuçlarınız

1. emre.melih

Wj 2.7 Crd Bilgi Lazim

YOU CAN GO FAST BUT İ CAN GO ANYWHERE ( HIZLI GİDEBİLİRSİN AMA BENİM GİTDİGİM YERE GİDEMESİN) grand cherokee 2.7 crd overland 2004 model araçım tavsiyem overland iç dizayn olarak fazlalıkları var ve güzel farklar sıfır satılırken 10 bin dolar fark alıyorlarmış diye duymuştum araç mercedes...

2. emre.melih

4.7vs 2.7 - Arada Kaldım

Ynt: 4.7vs 2.7 - Arada Kaldım slmlar kardeşim bende 2,7 var memnunum bi sıkıntı yok ama bakımları biraz bahalı 4,7 ye göre ama yakıt diyosan benim araç şehir içi sakin kunlanımda 0,40 0,50 krş yakıyo ama akrasif kulanımda 0,70 gördüm 4,7 aynıdır dahminim ama eger çok km yapıyosan seni üzer...
  3. emre.melih

Yağ Konturolü

SLMLAR 2.7 CRD 2004 GC ARAÇIM VAR ŞANZUMAN VE DİFRANSİYEL YAĞLARINI MOTOR ÜZERİNDEN KONTUROL EDEBİLİRZMİYİZ TSK

4. emre.melih

2005 Wj 2.7 Crd Yakıt Tuketımı

Ynt: 2005 Wj 2.7 Crd Yakıt Tuketımı SLMLAR bende 2004 var eger yol bilgisarına bakrsan uzun yolda 7 lt gördüm şehir içi 10-15 arası biraz kulanımla alakalı senin araç ist tarafigi bide biraz akrasıf kulanıyosan özelikle akrasif kulanımda çok fark ediyo ama bu arabaya binipde yakıtını düşünen...
  5. emre.melih

Acil Yardım

Ynt: Acil Yardım O LAMBA BENİM ÖMRÜMÜ YEDİ DOKDOR OLARAK Bİ ÖNERİNİZ OLAVARMI TSK

6. emre.melih

Acil Yardım

slm dün 2.7 2004 model GC le 40 km bi yol yapacakdım giderken bi anda araba gaz kesdi o gıcık arıza lambasını yaktı istop edip tekrar çalıştırdıgımda lamba sönmedi ama araba düzeldi ve yola devam etim sonra arabayı 1 saatligine park etim ve geldigimde lamba sönmüştü sonra araba çalıştıgında...

7. emre.melih

Grand Cheroke Servis

Ynt: Grand Cheroke Servis arkadas kimse arabasını götürmüyomu servise
  8. emre.melih

WJ Far ampul tipi nedir ?

Ynt: Wj Far Ampul Tipi Nedir ? slmlar kısalar için ayrı uzunlar için ayrı beyin lazım eyer takdırmadıysanız bence takdırmayın çünkü yamurlu havada zenon görüşü cok düşürüyo bide muayenede sıkıntı oluyor
  9. emre.melih

WJ Far ampul tipi nedir ?

Ynt: Wj Far Ampul Tipi Nedir ? ben araçdada zenon var hiç memnun deyilim benim bildigim h10 oluyo onların orjinleri

10. emre.melih

Grand Cheroke Servis

slm arkadaşlar araçım GC 2.7 crd 2004 model ankarada işinin uzmanı guvenilir bir servis arıyorum bilen giden varsa yardımcı olurlarsa sevinirim şimdiden tsk

11. emre.melih

Acillllll Yardımmm

merhabalar arkadaşlar araçım 2,7 crd 2004 model dün sabah aracımı çalıştırdığımda arıza lambasın yandığı gördüm ve kaçılmaz son arıza lanbası sönmedi arıza sanzımandan dolayı olduğunu kulanınca anladım vites yükselmetsi yapmıyordu ve videsi d konumuna getirince aşırıbi öne yüklenme oluyor aynı...
  12. emre.melih

Gc Almak İstiyorum Bilgilerinize İhtiyacim Var

Ynt: Gc Almak İstiyorum Bilgilerinize İhtiyacim Var hangi ZJ yi almalıyım, versiyon farkları neler, tutulanı tutulmayanı, nelere dikkat etmeliyim... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29672.0 http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67115.0...

13. emre.melih

Gc Döşeme Bakımı

İYİ GÜNLER ARACIMIN DERİ KOLTUK BAKIMI YAPMAK İSTİYORUM NASILBİ YOL İZLİYE BİLİRİM YAPNLAR VEYA YAPTIRANLAR VARSA BİLGİLERİ İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TŞK EDERİM
  14. emre.melih

Grant Cheroke 2.7 2004

Ynt: Grant Cheroke 2.7 2004 s
  15. emre.melih

2002-2004 Jeep Grand Cherokee 2.7 Crd Almak İçin Bilgi

Ynt: 2002-2004 Jeep Grand Cherokee 2.7 Crd Almak İçin Bilgi ogzygt iyigünler arkadaşım bende yeni bir GC sahibi olarak sana bazı şeyler önerebilirim eğer ankaradaysan almadan önce akkün aydın ustaya götüreceksin o sana rötgenin çekecek benim bildiğim kronik bi tek vitesle ilgili birarızasıvar...

16. emre.melih

Gc 2,7 Crd

Ynt: Gc 2,7 Crd yani arazide camurun çökegin içinde taşın kayanın üzerinde
  17. emre.melih

Gc 2,7 Crd

stock haldeki bir gc 2,7 2004 model nekar zorlanmalıdır şimdiden tşkler
  18. emre.melih

Gc 2.7 Crd İçin Servis

ARKADAŞLAR ANKARA GC MİN BAKIMLARINI YAPTIRMAK İÇİN İYİ BİR USTA ARIYORUM SİZCE HANGİSİNE GİTMELİYİM

19. emre.melih

Grant Cheroke 2.7 2004

Ynt: Grant Cheroke 2.7 2004 TEŞEKÜRLER SİZCE HANGİSİNE GİTMELİYİM HANGİ DAHA İYİ BEN AKGÜN AYDIN A GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM YANLIŞMI YAPIYORUM
  20. emre.melih

Grant Cheroke 2.7 2004

ARKADAŞLAR SONUDA BİR GC SAHİBİ OLDUM SORMAK İSTEDİĞİM BİRKAÇ ŞEYVAR ANKARADA ARACIMA ŞUANDA SERVİS BAKIMI İÇİN NEREYE GÖTÜRMELİYİM Bİ YOL BİLGİSAYARI TÜRKÇE YAPILA BİLİYOMU BİDE BAZI TURBOLU ARAÇLAR ÇİPLENİP %30 BG GÜÇÜ DAHA ARTIRILABİLİYO GC LERDE BU YAPILABİLİYOMU TEŞEKKÜRLER

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR