Arama sonuçlarınız

1. volkan kopru

Bu Cj 5 Alınır Mı?

Ynt: Bu Cj 5 Alınır Mı? İlker kardesimin yazısı ve diger yorumlar kesinlikle etkılı oldu...vazgectim.dogru bu araclar hakkında bılgım yok,ama heveslenmek bazen hatayı getırebılıyor,hangımız edındıgımız.tecrubeyı,birşeyleri kaybetmeden edindik ki? Kendimce söyle düşünmüştüm:aracın yururunde...

2. volkan kopru

Bu Cj 5 Alınır Mı?

Ynt: Bu Cj 5 Alınır Mı? B
  3. volkan kopru

Bu Cj 5 Alınır Mı?

Ynt: Bu Cj 5 Alınır Mı? Fotografta da paylaştığım motor 'daki numarayşa,ruhsatta yazan numara uyuşmuyor,kusura bakmayın,konuyu uzatmıs gıbı algılamayın,sızın bılgılendırmenızle,,arac sahıbını kendiyle celıstırıyorum,o da fiyat dusuyor:) ruhsatta 'tipi' yazan yerde de jeep yazan var mı kı? M1g...

4. volkan kopru

Bu Cj 5 Alınır Mı?

Ynt: Bu Cj 5 Alınır Mı? Bu tarz mesajlar ıcım rahatlatıyor en aZından tecrube kazanırım birkac gune ustaya baktıracagım,iş gorur derse alacagim ınşaallah, arac sınıfı kısmında m1g yaZıyor o ne demek.birde kac motor kı
  5. volkan kopru

Bu Cj 5 Alınır Mı?

Ynt: Bu Cj 5 Alınır Mı? Valla ıyı bır ustaya gosterıp,motorunda sanzumanının da sorunun yoksa ınşaallah alacanım. 5 vites degilmis bu arada,ben vites topuzzuna aldanıp,oyle sanmasın

6. volkan kopru

Bu Cj 5 Alınır Mı?

Ynt: Bu Cj 5 Alınır Mı? Sadece. Goruntu aramıyorum.yuruyenı cok sıkıı cıkartmasın yeterlı,sitede ıllakı,abılerın kardeslerin ellerinde kullanmadıkları parca vardır. acıklamalarından o kadar etkilendim kı,aracın yanına gıttım,sahibiyle konusmaya; ruhsatada baktım 1952 model jeep,model. Sınıfıda...

7. volkan kopru

Bu Cj 5 Alınır Mı?

Ynt: Bu Cj 5 Alınır Mı? Dogru,fakat uygun bır rakama alıp 3-4 bın masraf yapıp bınılecek hale getırmeyı dusunmustum motorunda sorun olmasın,ıcın dosemesıymıs, tentesıymıs onlar basıt,tabıkı almak mantıksız denirse,almam.cunku teceubelı ınsanların zamanında agzı yanmıştır.
  8. volkan kopru

Bu Cj 5 Alınır Mı?

Ynt: Bu Cj 5 Alınır Mı? Denılene gore aracısı calisiyor,debriyaj basmadanda vites gecıslerı oluyor,bu bır sorun mu,topuz 5 vites. Gosteriyor,denedim 1-2-3-4-5 e geciyor.
  9. volkan kopru

Bu Cj 5 Alınır Mı?

Ynt: Bu Cj 5 Alınır Mı? Arac 1952 model,motoru orjinal motor yanı.peki sanzumanının degismis olması,aracın 5 vitese dondurulması normal mı. birde debrıyaja basmadan vites gecıslerı oluyor.arac sahıbının yanına gıdıpherseyini sorup,formda paylaşıp, bılgıleeınızden faydalanmak. Istiyorum?,

10. volkan kopru

Bu Cj 5 Alınır Mı?

Ynt: Bu Cj 5 Alınır Mı? Payşasımlarınızı,dikkatlice okuyorum,aracın motorunda cwc yazıyor bu ne anlamlı kı? Birde bu araç net olarak jeep ın hangi modeli bu arac. 5 vites birde,vites gecıslerı de ıyı

11. volkan kopru

Bu Cj 5 Alınır Mı?

Ynt: Bu Cj 5 Alınır Mı? Bır kac foto daha
  12. volkan kopru

Bu Cj 5 Alınır Mı?

Ynt: Bu Cj 5 Alınır Mı? Bilgilendirmeleeınız ıcın sagolun,takvıyesı calisiyor dedi. Vites topuzuna baktım 5 vites,yarın arac sahıbınde,yazdıklarınızı soracagim.araba aslına uygun toplanmadıysa dedıgımız gıbı biraz sogudum sanki.

13. volkan kopru

Bu Cj 5 Alınır Mı?

Ynt: Bu Cj 5 Alınır Mı? Arac kocaelıde.calisiyor. Olsa bile,ıkı sene yatması ne gıbı sorunlar cıkartabılırkı. bır se willys mı,cj5 mı,tuzla yapımı mı oldugunu,nasıl ayırt edebiliriz. şansızmışsınız:)
  14. volkan kopru

Bu Cj 5 Alınır Mı?

Herkeze merhabalar.Bır otoparkta,kaderıne terkedilmis gıbı duran,Uzerinde sahıbının adresi olan,adrese gıttım, aracı,borç karşılığında aldığını,iki sene öncesine kadar aracı kullandığını,fakat ıkı senedir yatıyor oldugunu soyledi. 1952 model jc 5,amerikan yapımı,orjinal oldugunu soyledı.ruhsatı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri