Arama sonuçlarınız

1. GC2013

Wj Klima, Kabin, Filtre

Ön kaputu kaldirdiginizda yolcu tarafında yukarıda kirmizi oklarla gösterilen klipsleri dikkatlice cikardiginizda altta ki resimde gorulduğu gibi bir filtre olması lazım. Bu filtreyi de takabilmeniz icin plastik yuvasının olması gerek. Bazı araclarda bu olmayabilir. Hem filtreyi hem plastik...

2. GC2013

Grand Cherrokee Wj 4.7 V8 Arka Amortisör Tavsiyesi

Getirtebilirseniz Bilstein 5100 Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. GC2013

zj de rolanti müşüri nerededir

Bogaz kelebeginin yaninda (5.2L) Sent from my iPhone using Tapatalk

4. GC2013

zj için teyp önerisi

Video: https://youtu.be/yhseOF8ZE5k Ben de bu videodaki cihaz var. Cok memnunum Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. GC2013

zj için teyp önerisi

Retrosound https://www.retromanufacturing.com Sent from my iPhone using Tapatalk

6. GC2013

21/ 51 arıza kodu o2 sensor upstrem mı yoksa downstream lamı alakalı

Model? OBD1 mi OBD2 mi? 51 ve 21 birbiriyle baglantilidir. Eger 95 yili oncesi araciniz varsa muhtemel tek sensor vardir. Yine muhtemel cift ise ariza upstream sensor gibi gorunuyor. Cihaz baglama sansiniz varsa tarama yapiniz. Ariza sensorden ise degisim icin denso veya bosch yerine mutlaka...

7. GC2013

Otomatik Vites Topuzu Değişir Mi?

60 larin ve 70 lerin ozel American Muscle araclarinda otomatik vites topuzu bu sekildedir. Manuellerde ise yuvarlaktir. Siz bilirsiniz ama gorsellikte orjinallik bence daha iyidir. Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. GC2013

5.2 5.9 Aranıyor

Yok turşular konu dışı zaten Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  9. GC2013

5.2 5.9 Aranıyor

Satacak olan da baska araba alacaktir muhtemelen o sebeple iyi araba piyasanin hayli ustune satilacaktir. Kulagimda olsun. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

10. GC2013

5.2 5.9 Aranıyor

Satacak olan da baska araba alacaktir muhtemelen o sebeple iyi araba piyasanin hayli ustune satilacaktir. Kulagimda olsun. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

11. GC2013

5.2 5.9 Aranıyor

Ne kadara kadar bakiyorsunuz? Bir de stock mu yapili mi? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  12. GC2013

Havalandirma Kanalından Gelen Ses

Ya kesilecek ya on gogus inecek. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

13. GC2013

Ankara Da Ilk Bakım

Ankara da gule gule oturun. Atif ve Ahmet ayarinda usta zor bulunur. Gitmeden onlara da bir telefonla sorun. En azindan hangisine gideceginizden cok hangisine gitmeyeceginizi soylerler[emoji1303] Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  14. GC2013

Ankara Da Ilk Bakım

İzmir de ki ustaniz kimdi? Ona gore Ankara yi degerlendireyim:) Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  15. GC2013

Grand Cherokee 4.7 Savrulma Hak

140 bin de cizigi olmayan wj yi wk parasina sattim. Alan kisi de gayet araci bilen ve daha once de kullanmis biriydi.Yine ayni km ve kondisyondaki 5.9 u onun da ustune satarim. Araba duzgunse ve ender temizlikteyse, her arac her fiyata satilir. Bir wk, wj veya zj den daha yeni modeldir diye daha...

16. GC2013

Zavoli ve iyi bir iscilikle 4 sene 4.7 kullandim, hic sorun yasamadim. Benzine gore motora zararli mi evet. Cihaza baglatip şanzıman sensor vs, lift e alip muhtemel yuruyen masraflarini kontrol etmek lazim. Arac duzgunse fiyat ne kadar sahip olmak istediginizle alakali. Bu arabalarin hicbir...
  17. GC2013

Kj Debriyaj Ve Volant

Merhaba Yan sanayii yok. Cikma da bulamazsiniz cunku bozulmadikca degistirilmiyor. Model de eski oldugundan kazali aractakiler coktan takilmistir diger arabalara. Duz tipini bilmiyorum. Sanirim orjinal almak zorunda kalacaksiniz. Gecmis olsun. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  18. GC2013

2000 4.7 de klima fani calismadiginda ve klima kullanildiginda hararet yukselir. Fan icinde komurler oldugundan soktukten sonra ters yonde calistirmaniz akuye baglayarak ve hava tutarak gobegine temizlediginiz de bir ihtimal duzelebilir. Tecrubeyle sabit. Ya da yenilemelisiniz mutlaka. Sent...

19. GC2013

2003 Wj Ön Panjur Çerçevesi

Sevindim. Ben de buldum:) Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  20. GC2013

Jeep 3.7 Limited Vuruntu Sorunu

Adaptasyon dedigi durumdan ki kararsizlik P-D veya D-R gecislerinde olmaz. Surekli de yapmaz. Sorun halledilmemise benziyor Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri