Arama sonuçlarınız

1. M

Maslak Ataturk Oto Sanayi - Usta Tavsiyesi (lada)

Merhaba Değerli Forum Üyeleri; Bugün almayı düşündüğüm bir aracı Maslak tarafında bir ustaya götüreceğim. Suzuki Ustası olarak bilinen Murat Karadeniz ile konuştum, herkes sizi tavsiye ediyor diye ama kendisi Lada olduğu için haklı olarak bakmak istemedi. Benim de bu tip araçlardan anlayacak...

2. M

Lada Niva Alacağım / Yardımlarınız Rica

Ynt: Lada Niva Alacağım / Yardımlarınız Rica Merhaba; araçları 3'e düşürdüm, ilk mesajdan sonra 7-8 taneye çıkarmıştım. Ay başında inşallah herhangi bir sorunları yoksa alacağım..:) Maslak'da Lada Ustası tavsiye edermisiniz, Suzuki için tavsiye edilen Murat Bey Lada'ya da bakıyor mu? Bir de...
  3. M

Ynt: Lada Niva Alacağım / Yardımlarınız Rica Unal Bey; Umraniye'de tavsiye edebileceğiniz bir Lada ustası var mı? Aracı kendine alacakmış gibi bakan, işi bilen. Saygılarımla;

4. M

Ynt: Lada Niva Alacağım / Yardımlarınız Rica Merhaba; O konuya baktım ama benim bilmediğim / çekindiğim konu muayenesiz araç alımı olduğu için çok yardımcı olmadı.. İlginize teşekkür ederim.
  5. M

Merhaba; Suzuki diye çıktığım satın alma sürecimi lada ile sonuçlandıracağım. 1. opsiyon http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-sahibinden-120-binde-niva-155908409/detay/ 2. opsiyon...

6. M

Klasik Başlık - Hedef Araç İçin Fikir Ve Yardım Ricası

Ynt: Klasik Başlık - Hedef Araç İçin Fikir Ve Yardım Ricası Merhaba; Bir kaç tane araç belirledim kendime, vakti olan değerli üyelerin bakıp değerlendirme fırsatı olur mu? Resimden pek değerlendirme olmaz tabii ki ama km/fiyat performans.. Araç bilindik çıkar mı? siz olsanız hangisini...

7. M

Jimny Yanına Bir De Sj Alternatifi Çıktı Şimdi..:)

Merhaba Değerli Üyeler, Normal başlıklar altında açtığım konuyu görmüş olabilirsiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=102071.0 İlanlara bakmaya devam ediyorum, malum sitede 2-3 tane Samurai model araçlarda dikkatimi çekti. LPG aramıyordum ama bu modellerde çok bulma şansım yok gibi...
  8. M

Ynt: Klasik Başlık - Hedef Araç İçin Fikir Ve Yardım Ricası Bahadır Bey; Vakit ayırıp yardımcı olduğunu için teşekkürler. Yönlendirmelerinizi not ettim, işime yarayacaklar.
  9. M

Merhaba Değerli Forum Üyeleri; Kendimi tanıtım bölümünde de tanıttıkdan sonra hemen sorularıma geçmek istiyorum, öncelikle yardımlarınız, fikirleriniz, yönlendirmeleriniz için peşinen teşekkürler. Hedefim sizler gibi yoğun olarak off road yapmak değil. Yıllardır en büyük hobim olan deniz balık...

10. M

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (off-road) Merhaba Değerli Forum Üyeleri; Murat Türetken, foruma Istanbul'dan katılıyorum... :) Direkt amacım off-road olmasa da, balık avı için off road tarzı bir araca ihtiyacım olduğu için forumdan mümkün olduğunca yararlanmak, yardımcı olabileceğim her türlü konuda da...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri