Arama sonuçlarınız

1. Faruk PİŞUR

El Yapımı Harita .

merhabalar ; biryerler de yapılışını okuduğum , harita yapma usulünü denedim bugün . kendi haritasını kendisi yapmak isteyenler için güzel bir yöntem . öncelikle gitmek istediğimiz bölgenin haritasını internetten buluyoruz , zirve dağcılık kulübünün sitesinde birkaç harita var ben oradan...

2. Faruk PİŞUR

Husky Fighter Ve Makalu Fighter

Ynt: Husky Fighter Ve Makalu Fighter merhabalar ; yazıyı görünce biraz şaşırdım çünkü aynı şüpheye bende düşmüştüm , ancak özellik olarak çadırlar aynı sadece marka farkı var , ben husky almayı düşünüyodum ama biraz araştırma ile ürünlerin aynı olduğunu öğrendim , ufak kalite farklılıkları...
  3. Faruk PİŞUR

5 Mevsim Çadır

merhaba arkadaşlar ; 350 - 400 tl gibi bir bütçem var bu fiyata 5 mevsim çadır alabilirmiyim , bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim .. teşekkürler

4. Faruk PİŞUR

Çanta Önerileriniz

Ynt: Çanta Önerileriniz bence bu çantayı almalısın ben az önce sipariş verdim . indirimde http://www.atlaskamp.com/outdoors-commander-60-sirt-cantasi-45007/
  5. Faruk PİŞUR

Yardım Lütfen .

merhaba arkadaşlar ; husky çadır almayı düşünüyorum yanlız 2 ürün beğendim birinin fiyatı diğerinden 100 tl gibi daha fazla . ikisi arasındaki farkı nasıl ayırt edebilirim veye bu ürünler hakkında bilgisi tecrübesi olan varmı ...

6. Faruk PİŞUR

Kaçkarlar

Ynt: Kaçkarlar tamamdır buradan görüşelim ;)

7. Faruk PİŞUR

Kaçkarlar

Ynt: Kaçkarlar ben haziranın ortalarında gitmeyi düşünüyorum sınav takvimime uyarsa . gideck olursam burdan sizi bilgilendiririm :D
  8. Faruk PİŞUR

Kaçkarlar

Ynt: Kaçkarlar burak bey merabalar eğer kaçkarlara ilk kez geliyosanız ben , turunuzu biraz uzun tutup civardaki yaylalarıda gezmenizi öneririm ayderde bildiğim en iyi pansiyon kardelen pansiyondur . sizin gideceğiniz tarih zaten oraların en kalabalık olduğu zamanlardır ayderde kaplıcalara...
  9. Faruk PİŞUR

Kaçkarlar

Ynt: Kaçkarlar ben trabzon ktüde öğrenciyim ama memleketim rize haziran da nasip olursa inşallah gitmeyi çok istiyorum ..

10. Faruk PİŞUR

Kaçkarlar

ülkemizin cennet köşelerinden , doğa severlerin vazgeçilmez rotası kaçkarlar . haziranda yapmayı planladığım 1 haftalık bir macera için gitmeyi düşünüyorum ayder yaylasından başlayıp , çeymakçur ardından kavron yaylasından dooğru kaçkarlara yürümek ,kamp kurmak ve bol bol fotoğraf çekip doğanın...

11. Faruk PİŞUR

Kamp Malzemelerinde Marka Seçimi ..

Ynt: Kamp Malzemelerinde Marka Seçimi .. sağolasın orta kalite arıyorum zaten :)
  12. Faruk PİŞUR

Kamp Malzemelerinde Marka Seçimi ..

arkadaşlar merhaba , çantamı ve uyku tulumumu değiştirmek istiyorum ancak markalar konusunda pek bilgiye sahip değilim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :)

13. Faruk PİŞUR

Trans Kaçkar 2013 Bireysel

Ynt: Trans Kaçkar 2013 Bireysel arkadaşım ben daha önce kaçkarlar da bireysel yürüyüş yaptım ve geceyi de orda geçirdim, haliyle ısssız olmaz oralar temmuz aylarında herhangi bir problem yaşıyacağınıda düşünmüyorum ...
  14. Faruk PİŞUR

Ekipman Tavsiyesi

Ynt: Ekipman Tavsiyesi merabalar arkadaşım ben 4 yıldır quechua çadır kullanıyorum ürünleri dayanıklı ve kullanışlıdır çadır önerisi olarak quechua senin için iyi bir seçim olur bence ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri