Arama sonuçlarınız

1. S

Çeki Demiri Hakkında

Ynt: Çeki Demiri Hakkında aynen

2. S

Çeki Demiri Hakkında

Ynt: Çeki Demiri Hakkında evet çeki demirinin varlığı ve ruhsatta işli olmaması ciddi bir sıkıntı, römork takmanıza gerek yok, bir kaza anında çeki demirinin işli olmadığı fark edilirse tüm kusur size yükleniyor. orijinalinde olup olmaması ruhsata işlenme durumunu değiştirmiyor.
  3. S

Çeki Demiri Hakkında

Ynt: Çeki Demiri Hakkında herkesin ilgisine teşekkürler konuştuğum kişi Saly karavanın yetkilisi, görevliler karavanın ağırlığını tartıyor ve üzerine + 100 kg taşıyabilir diyorlar şeklinde yaşamsal bir tecrübeden bahsetti, defalarca farklı şekillerde yanlış anlaşılma olup olmadığını sordum...

4. S

Çeki Demiri Hakkında

Ynt: Çeki Demiri Hakkında Melih bey, Sanırım ben derdimi ifade edemedim ::) İlk defa karavan sahibi olmaya uğraşıyor ve edinebileceğim her türlü bilgiye ulaşmaya çalışıyorum, 35.000 TL civarında bir parayı harcayıp arkasından da bunu nasıl illegal olarak idame ettirebilir ve sıyrılabilirim...
  5. S

Çeki Demiri Hakkında

Ynt: Çeki Demiri Hakkında neyse anladığım kadarıyla kimse trafik çevirmesinde istiap haddini aşmış karavanın başına ne geleceği ile ilgilenmiyor.

6. S

İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler sanırım bu karavan hevesimi 1 on yıl daha ileri atacağım bu ülkede yanlış bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum, egede bir köy evini 3 ayda adam edip teknelerle koy koy dolaşırım

7. S

Çeki Demiri Hakkında

Ynt: Çeki Demiri Hakkında Söylediğiniz konuyu biliyorum, ancak benim anlatmaya çalıştığım farklı bir şey, görüştüğüm yer Saly karavan, ağırlık kısıtlaması konusuna benim kurmak istediğim panel sisteminden geldik, yetkili kişi "Sinan bey siz kuracağınız bu sistemle zaten ruhsatınızda yazılı...
  8. S

Çeki Demiri Hakkında

Ynt: Çeki Demiri Hakkında arkadaşlar tip onay belgesi olmadan karavanın fiziksel durumu bilinemeyeceğinden dolayı ruhsat için gerekli bir evrak. Ancak, benim son edindiğim bilgiye göre, plaka alınması bizi tamamen rahatlatmıyor. 5.25 bir karavanın müsaade edilen en fazla taşıyabileceği yük 100...
  9. S

Çekme Karavan ve Donanımlar İçin Yardım..!

Ynt: Çekme Karavan Ve Donanımlar İçin Yardım..! Üretici firmalarla konuştukça komik ama sıkıntılı olduğunu düşündüğüm bazı sorunlar ortaya çıkıyor, karavanı plaka çıkaracak evraklarıyla alacağız ve aracımızdaki plakadan ayrı bir plakaya sahip olacak, ancak diğer başlıklarda bazı...

10. S

Ynt: Çekme Karavan Ve Donanımlar İçin Yardım..! ilginize teşekkür ederim Süleyman bey, satış sitesini sürekli imceliyorum

11. S

Ynt: Çekme Karavan Ve Donanımlar İçin Yardım..! Önder bey konusunda bende aynı görüşteyim karavanın elektrik kısmını kafamda çözdüm, verdiği çok detaylı bilgiler beni bile memnun etti demek zorundayım :) :) :) ancak karavanın sağlanması hususunda henüz parlak sonuçlarım yok ne fabrika...
  12. S

Ynt: Çekme Karavan Ve Donanımlar İçin Yardım..! evet bayağı emek verilmiş güzel bir çalışma :) tabi ki kişilerin amaçları hedefleri ve beklentileri farklı olabiliyor, karavan işini kendim yapmak istemiyorum, yani üretimi hobiye çevirme kısmında, doğayla iç içe olurken de bunu mümkün olan en...

13. S

Ynt: Çekme Karavan Ve Donanımlar İçin Yardım..! Rıza bey cevabınız için teşekkürler, düşününce söylediğiniz doğru, yatacağız sadece içerisinde o da gece vakti, gündüz bile değil :) :) :) elektrik sistemini sitenin üyesi B-het mühendislik ile çözüme ulaştırdık, bana düşündüğümden daha iyi bir...
  14. S

Ynt: Çekme Karavan Ve Donanımlar İçin Yardım..! Tekrar merhabalar eğer konuştuğumuz güneş paneli kaynağı 24 saatlik döngüde yeterli geliyorsa kamp dışından neden hala 12V ihtiyacı olsun? kaldı ki her ihtimalde 5-6 günde bir donanımlı bir merkeze uğrayarak 2-3 gün geçirmek insanı...
  15. S

Ynt: Çekme Karavan Ve Donanımlar İçin Yardım..! Sevgili carpediem 69, sanırım ben henüz kampçı olmadığım için sıkıntımı anlatamadım. :) :) :) karavanda bulunan tüm elektrikli aksamı 220 ye bağlamayı düşünüyorum. Nuri Bilge beyin 200 W panel ve 120 Ah akü ile 3 gün serbest dolaşabiliyor...

16. S

Ynt: Çekme Karavan Ve Donanımlar İçin Yardım..! Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, Benim amacım çoğunlukla kamp dışında konaklamak, kamp içerisinde konaklayarak 1 ay geçireceksem karavanın zaten hiçbir esprisi yok. Elektrik sistemini o nedenle tümüyle 220 düşünmüştüm, 2 x 250 lik bir...
  17. S

Ancak yazılanlardan anladığım yerli karavanların seyahat kalitesinin oldukça düşük olduğudur, dengesiz bir karavan önünde ne kadar güçlü ve sağlam bir araç olursa olsun bu durumu hem kendisine hem de onu çeken araca sıkıntılar doğurur. Hele konaklama konforunu artırmak için karavanın boyu...
  18. S

Çekme karavan almam durumunda içerisinde mutlak surette olması gerektiğine karar verdiğim ancak tecrübesinde bulunmadığımdan dolayı yorumlarınız sormak istediğim hususları sıralıyorum: 2 kişilik bir aile olarak seyahatlerimiz için 1) Geniş banyo-tuvalet bölmesi (hangi firmalar böyle bir seçenek...

19. S

Uzun bir inceleme süreci sonucunda şahsım adına çekme karavanın bazı konularda motokaravana göre daha avantajlı olduğu düşüncesine sahibim: - daha geniş kullanım - günlük yaşamda ikinci bir vasıta sahibi olma mecburiyeti (+ ödenecek ek araç vergileri vs) - konaklama yerinde bağımsız bir gezi...
  20. S

Merhabalar, Siteye bugün kayıt oldum. (herhalde yıllar sonra okumaya ara verip biraz da yazmak istediğimden olsa gerek ::) ) bende yakın zamanda gezerek tatil yapma düşüncesine sahibim, uzun yıllar bu isteğimi çeşitli nedenlerle ertelemiştim, şimdi yakın bir zamanda gerçekleştirebileceğimi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri