Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Flowmaster Super 44 2 Adet
Çok geç olacak benim için şehir dışına cikmam gerekiyor o yüzden bu gün cozmem gerekiyor olmazsa normal kullanacağım
Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç
Aslında oldukça yüksek her türlü düşmesi gerekli ben Ümraniye den verdim 2 gün sonra düşmüştü
Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç
Oğuzhan bey Kasko bedelim 25000 tl olarak belirlendi sizin kasko bedeliniz nedir ?
Ben G.C 98 5.2 min vergisini Temmuz'da düşürdüm yıllık 1.080 tl ye indirildi eğer 98 model düşünürseniz vergi indirimi yapılabilmekte
Ynt: Grand Cherokee Zj Rolanti Dengesizliği Ve Stop Etme Problemi
Acaba kronik bir sorun mu bu ?
İnanılmaz derecede çekişten düştü :( servise gidince kendine gelecek işallah ama sorunu bilerek gitmek çok önemli bu yüzden öğrenirsek nasıl çözüldü çok iyi olur...
Ynt: Grand Cherokee Zj Rolanti Dengesizliği Ve Stop Etme Problemi
Merhaba 2 gündür bende de aynı problem var sorunu hangi parçayı değiştirerek çözdünüz acaba ?
Ynt: Zj 5.9 1 Ve 2 Nolu Anahtarlar
Merhaba,
Kumanda sorununu çözebildiniz mi ? benim aracımda 2 nolu kumanda var ancak 1 yok bunu nasıl temin edebiliriz ?
Ve anahtarın yedeğini herhangi bir anahtarcı da yaptırabilir miyim ?