Arama sonuçlarınız

1. efendi35

Ucuz Karavan Yapmak İstiyorum

Ynt: Ucuz Karavan Yapmak İstiyorum Merhaba, yapacağınız karavanı ne için kullanacaksınız. Ne kadar sıklıkla kullanacaksınız. araç hacmi konusundan bir düşünceniz var mı ? size önerebileceğim bir takım araçlar olabilir.

2. efendi35

18-19 Ekim İzmir Kemalpaşa Ovacık Kampı

Ynt: 18-19 Ekim İzmir Kemalpaşa Ovacık Kampı Aracsiz olarak sizlerle tanismak amaci Ile gelebilirmiyim
  3. efendi35

Peugeot J9 Tavan Yükseltmek İstiyorum

Ynt: Peugeot J9 Tavan Yükseltmek İstiyorum Tekrar, merhaba bu tipte hazır yüksek tavanlı 2 adet araç biliyorum. Senin için bugün fotograflarını sanırım çekebilirim. üzerlerinde telefon numaraları da olucak . Arayıp bir görüşebilirsin. Bu araçların üzerinde klima da mevcut. Benim tahminim...

4. efendi35

Peugeot J9 Tavan Yükseltmek İstiyorum

Ynt: Peugeot J9 Tavan Yükseltmek İstiyorum Merhaba, bu aracı kaça almayı planlıyorsun, bütçe konusunda bir rakam telaffuz edebilirmisin? benim önnerim böyle bir araç alacağına 1990-1992 model arası bir isuzu royal tarzı bir araç düşün, fiyatı yaklaşık 4000-5000 arası. ayrıca senin...
  5. efendi35

Benim Karavanım: Mercedes 310 D James Cook

Ynt: Benim Karavanım: Mercedes 310 D James Cook Hayırlı olun. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

6. efendi35

Otovan (otobüs Karavan)

Ynt: Otovan (otobüs Karavan) Merhaba, Seninde belirttiğin gibi ++++ alan ve konfor olabilir. ancak ( - ) gölümüne eklemek istediğim birkaç konu madde var. 1 . Fazladan yakıt (ne kadar büyük motor o kadar çok yakıt.) 2. Uygun Ehliyet 3. Extra imalat masrafı. 4. Ekstra işletme...

7. efendi35

Aranıza Isuzu Md27 İle Giriş Yapmayı Dusunuyorum

Ynt: Aranıza Isuzu Md27 İle Giriş Yapmayı Dusunuyorum Selam, aşağıdaki linde paylaşımda bulunan celal bey ile telefonla görüşmütüm. aracından gayet memnundu ve enson doğu karedeniz turundaydı ve trabzonda konaklamıştı şu anki pozisyonunu bilmiyor. Kendisi ile görüşebilirsen sana yardımcı...
  8. efendi35

Ynt: Aranıza Isuzu Md27 İle Giriş Yapmayı Dusunuyorum Selam, Aracı 1990-1995 arası alırsan ve karavan olarak işlettiğinde vergi olarak indirmden faydalanabiliyorsun. Temiz bir araç ile olmayacak bir durum yok bence . ayrıca doğanın tüm güzelliklerinden faydalanmak ve hürgeneral olmak ta.. ;)
  9. efendi35

Ynt: Aranıza Isuzu Md27 İle Giriş Yapmayı Dusunuyorum Merhaba, ben de şu ana araç araştırması içerisindeyim. 90 95 model arası araçları araştırıyorum. ancak yaptığım araştırmalara göre bu medel aralığı genelde sürücü kurslarında kullanıluyor. bu yüxzden dikkatli olmakta fayda var. Tahmin...

10. efendi35

Yeni Karavanımız Fiat Ducato Alkoven

Ynt: Yeni Karavanımız Fiat Ducato Alkoven Merhaba, yeni aracınız hayırlı olsun. Ne kadara aldığınız konusunda bir bilgi verebilirmisiniz ? ;)

11. efendi35

Yeni Karavanımız Fiat Ducato Alkoven

Ynt: Yeni Karavanımız Fiat Ducato Alkoven Hayırlı olsun, Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
  12. efendi35

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni katılan tüm arkadaşlara hoşgeldin demek istiyorum. Izmir den selam Sent from my HTC One X using Tapatalk

13. efendi35

Mercedes O 308 (1985 Model ) den motokaravan yapılırmı

Ynt: Mercedes O 308 (1985 Model ) Den Motokaravan Yapılırmı Merhaba, bende bu siteye yeni üye olanlardan birisiyim. ben de bir araç tasarlama ve planlama aşamasındayım. Mesajlarını okudum ancak bir konuya karar verememişsin yada bahsi geçmemiş. Öncelikli olarak, araç seçimi yaparken bence bu...
  14. efendi35

Isuzu Araç Ölçülerini Bilen Varmı ?

Ynt: Isuzu Araç Ölçülerini Bilen Varmı ? Maalesef bu link e daha önce bakmıştım.
  15. efendi35

Ynt: Aranıza Isuzu Md27 İle Giriş Yapmayı Dusunuyorum Selam, mesajların biraz gerisinde kaldım galiba, sizin yaptığınız aracın resimlerinin bir kısmın gördüm ancak son hali ile ilgili bir resimlere ulaşamadım. bitmiş halinin resimlerini paylaşabilirmisiniz.içeriden ve dışarıdan :)

16. efendi35

Ynt: Aranıza Isuzu Md27 İle Giriş Yapmayı Dusunuyorum Selam, benim aklımda 2+2 şeklinde bir araç tasarlamak var. İçinin Taslağı olarak celal beyin hazılamış olduğu isuzu m23 var ancak ben m27 ile yapmayı planladığım ve 2 tane çocuklar için ranza eklemem gerekiyor bu sebeple taslak üzerinde...
  17. efendi35

Çöl Kartalı'nın gezi fotoğrafları albümü

Ynt: Çöl Kartalı'nın Gezi Fotoğrafları Albümü Çok güzel yerler. Görülecek - gezilecek yerler listeme ekliyorum...:)
  18. efendi35

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu meraba ben Devrim birkaç arkadaşımla doğa işlerine merak sardık. Trekking,kamp ve doğa sporları hakkında merakım var ama malesef tecrübem hiç yok. Kendime 1991 1992 bir Isuzu MD27 Alıp onu motokaravan yapıp Doğa sporuna giriş yapmaya çalışıyorum...

19. efendi35

Isuzu Araç Ölçülerini Bilen Varmı ?

Arkadaşlar merhaba, Kendime bir motokaravan yapmaya karar verdim. ilk önce araç araştırmasına girdim ve Isuzu MD 27 modeline karar kıldım. Profil resmimdeki gibi bir araç hazırlamak istiyorum kendime. Model olarak 1991 1992 ancak bu aracın tam olarak ölçülerini bilmiyorum internette de uzunluk...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR