Arama sonuçlarınız

1. D

1996 Suzuki Vitara 5 Kapı Otomatik 2000 Dizel

Ynt: 1996 Suzuki Vitara 5 Kapı Otomatik 2000 Dizel Doğan bey sanırım bir soru sorup kaçmış forumdan. bu arada bende suzuki küçük geldiği için xj cherokee aldım kurtuldum :)

2. D

Bu Vitarayı Tanıyan Var Mı?

Ynt: Bu Vitarayı Tanıyan Var Mı? Yarışa katılmaya niyetim yok ama becerisi tartışılmaz tabi ;) bilgi için teşekkürler...
  3. D

Ynt: Bu Vitarayı Tanıyan Var Mı? Çok teşekkür ederim... Buldum sayılır aslında 94 Cherokee XJ ile anlaştım... ;)

4. D

Ynt: Bu Vitarayı Tanıyan Var Mı? Suzukiyi hiç bu yönüyle incelememiştim. Hep teknik yetenekleri ile takip ve taktir ettim ama araç küçük abi yaa :D
  5. D

Ynt: Bu Vitarayı Tanıyan Var Mı? Ama bende bitti hocam. Bugün bir tanesi denk geldi. boy 1.80 olunca anladım ki bu araç bana göre değil. Her şeyi çok güzel ancak özellikle arkada dimdik duran koltuğa rağmen diz mesafesi oldukça dar. bence özellikle uzun yolda çok konforsuz geldi. Şu an cherokee...

6. D

Ynt: Bu Vitarayı Tanıyan Var Mı? Merhaba ilginize teşekkür ederim ancak araç mazda rf motorlu gümrük girişli 2.0 TD dir V6 değil. Bununla ilgili sanırım bir fikriniz yoktur :)

7. D

Sevgili dostlar; Uzun süredir Vitara arayışım devam ediyordu ve aşağıdaki linkteki araca vuruldum. her özelliği tam benlik ve bu aracı almak istiyorum. sizden bu araca daha önce bakmış olan yada tanıyan kişilerden bildiklerini iletmenizi rica ediyorum...
  8. D

87 - 2.5 Tdi İçin Bilgi Lütfen.

Merhaba arkadaşlar; 87 model RR 2.5 TDI bir araç almayı düşünüyorum. araç temiz görünüyor ve ilgimi çok çekiyor. araç manuel ve sahibi 30kr yakıyor diyor. bu aracı hiç tanımıyorum. kronik arızası var mıdır? 87 si tutulur mu? alt takım motor kasa sağlammıdır. orta sertlikte offroad da...
  9. D

1996 Suzuki Vitara 5 Kapı Otomatik 2000 Dizel

Ynt: 1996 Suzuki Vitara 5 Kapı Otomatik 2000 Dizel Merhaba dogan33, Bu bahsettiğiniz aracı aldınız mı? nasıl çıktı bilgi vermeniz mümkün olur mu?

10. D

Otomatik Vitara Arıyorum.

Ynt: Otomatik Vitara Arıyorum. Benimde çok ilgimi çekti. 2.0 dizel motor ve otomatik şanzuman Mercedesin kanıtlanmış donanımları, kullananlar çok memnun ve off roadı elektronik (diye biliyorum) olmasına rağmen bayağı başarılı deniyor. (para/iş oranında) kala kala bir ticari olmasından vergisi...

11. D

Ynt: Otomatik Vitara Arıyorum. Özür dilerim :) şöyle sorsam; 4 seçenek arasında çok kaldım. Bunlar arasında tercihiniz ne olurdu deneyimlerinize dayanarak? (Yıllık tüm masrafı aşırıya kaçmayacak bir araç) 1- Vitara 5 kapı 1,6 16V otomatik 2-Vitara 5 kapı V6 2,0 24V otomatik 3- Actyon Sports...
  12. D

Ynt: Otomatik Vitara Arıyorum. İlhami Bey size birkaç sorum olacak. 1.6 5 kapı otomatik vitara arazide iş yapar m? 1.6 ların torku çok düşük geldi gözüme ama herkeste var... yada şöyle sorayım ne tip araziye max girer?

13. D

Terrano Hakkında Güncel Bilgi Lütfen.

Ynt: Terrano Hakkında Güncel Bilgi Lütfen. Öncelikle verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Aslında 10-11Lt ortalama tüketim performansınıda değerlendirdiğinizde bana çok geldi. İspanyol üretimi olduğunu ilk defa duydum ve genel İspanyol tecrübelerime dayanarak endişelendiğimi...
  14. D

Ynt: Terrano Hakkında Güncel Bilgi Lütfen. Günceldir! Terrano forumunda başka terrano kullanıcısı yok mudur? Yorum ve deneyimlerinizi bekliyorum...
  15. D

İzmir Kemalpaşa Nif Dağı Trt Yolaçık Programı Çekimleri

Ynt: İzmir Kemalpaşa Nif Dağı Trt Yolaçık Programı Çekimleri Nasıl bilirsiniz abiler bu aracı? 1.6 iş görür mü dağda?

16. D

İzmir Kemalpaşa Nif Dağı Trt Yolaçık Programı Çekimleri

Ynt: İzmir Kemalpaşa Nif Dağı Trt Yolaçık Programı Çekimleri Sondan gelen turuncu kaplamalı vitara kimin?
  17. D

Ynt: Otomatik Vitara Arıyorum. İlhami Bey Merhaba; Her suzuki mesajında sizin değerli yorumlarınızı gördüm ve aracınızda güzel görünüyor maşallah. Ancak, seyahat imkanım pek yok ve bütçemin biraz üzerinde bir rakam talep ediyorsunuz. Ben özellikle İzmir ve yakın çevresinde bir araç arıyorum...
  18. D

Ynt: Otomatik Vitara Arıyorum. Koray Bey merhaba; ilginize çok teşekkür ederim ancak geniş bir ailem olmasınında etkisiyle 5 kapı arıyorum. Saygılarımla.

19. D

Merhaba Arkadaşlar; Uzun süredir takip ettiğim ancak maddi imkanlarım kısıtlı olduğu için yanaşmadığım gezenbilir sevdama daha fazla dur diyemiyorum... İzmir ve civarında, 4kapı Off road donanımlı, temiz ve sorunsuz Vitara arıyorum. 1,6 16V yada 2,0 V6 düşünüyorum. 1996-1999 Model aralığında...
  20. D

Ynt: Terrano Hakkında Güncel Bilgi Lütfen. Öncelikle verdiğiniz değerli bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim. Özellikle yakıt konusu beni hepsinden daha çok korkutuyor ki malum gezi amacıyla alacağım bir aracın yakıtı yüzünden gezememek çok traji komik bir durum olur :) 2,4 Benzinlisinin de...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri