Arama sonuçlarınız

1. B

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey

2. B

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey ;) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)
  3. B

Terrano Hakkında Güncel Bilgi Lütfen.

Ynt: Terrano Hakkında Güncel Bilgi Lütfen. Üretim tesisleri NİSSAN Kuzey Amerika, Avrupa, Japonya ve Deniz aşırı ülkeler olmak üzere 4 ana bölgede yapılanmış olan Nissan, Avrupa'ya araç ihracına 1962 yılında başladı. 1983'te Terrano II ve Vanette Cargo üretiminin gerçekleştiği Nissan Motor...

4. B

Terrano Hakkında Güncel Bilgi Lütfen.

Ynt: Terrano Hakkında Güncel Bilgi Lütfen. Merhabalar.bende 2005 3.0AT Terrano kullanıcısı olarak araç tan memnunum.Bu araçların yakıt tüketimi 100km 10-11litre civarı karma yolda.kasa 1950 kg civarı .TDİ 2700 motordan Dİ 3000 motora geçilmiş.Fakat çoğu ülkelerde manuel şanzuman kullanılmasına...
  5. B

Neden Nissan Terrano Değil ??

Ynt: Neden Nissan Terrano Değil ?? Arkadaşlar çok terrano araca baktım.150.000 200000km arası çoğunda km ya yanlış yada silinmiş.150000 km diye aldığınız araç 500000 de motor yemiş, o motor yapılmış olabiliyor.veya 550000 km civarında km 150000 lere indiriliyor.iyi dikkat etmek gerekiyor.Servis...

6. B

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Arkadaşlar tüm TERRANO kullanıcılarına kazasız belasız iyi sürüşler.3.0 Dİ Terranomu buğüne kadar[ 2005 model] ilk defa sıkıntı yaşıyorum.Aracın peryodik bakımlarını özel serviste yaptırıyorum.5.000 bazen 7.500 km de bir.3 yağ değişiminde 1 mazot filitresi...

7. B

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Arkadaşlar herkeze kazasız belasız iyi sürüşler.3.0 terranomda D h2 pozisyona alınca silkeleme sorunu var.n pozisyonda silkeleme bitiyor.Pompa enjektör sıkıntısı çıkmadı.3.0 di motorların 3 enjektörü düz 1 enjektör elektronik.Pompa elektronik.araç full...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR