Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadasalar ben selim 4 yildir kampcilik ve turizim sirketim var hafta icleri 5 gun musayit oldugum icin ve arabam oldugu icin kendime ankara istanbul yada eskisehirden kamp arkadaslari ariyorum ben genelde yesilik doga ve su kenari yerlerde kamp yapmasini seviyorum ozelden yada konu...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu
Ad - Soyad: Selim Elnino
Doğum Tarihi ve Yeri: 1986 ankara
Memleket: izmir karşıyaka
Semt: etlik
İlgi Alanı: Kamp,doğa,sporları,olta balıkçılığı,
E-mail:bebeqim1@hotmail.com
Selam Arkadaslar artik bende aranizdayim
Ynt: 1-4 Mayıs Yedigöller Kamp
wallaha biz 11 gibi indik hava cok güzeldi ama öylen saat 3 de yagmur basladi aslinda yedigoller mayis 15 den sonra düzeliyor cadir haric bu paravan cardak varsa cadir seklinde cadirin ustune ondan kurarsaniz cok rahat edersiniz coksa biraz sıkıntı yasarsiniz
Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014)
Gidemiyen arkadaslar için resimlerin devamini bekliyoruz size bol eylenceler iyi kamplar
Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum
merhaba antalya olympos mayista oraya turda duzenliyoruz ve kamp icin orada olacam tum magzemem ve tehsisatim var siteye yeni uyeyim msn ne numara yazmam reklam ola bilirdiye yazamiyorum ulasirsan veya sen verirsen sevinirim
selam ben selim yasim 27 yedigöllere 2 3 4 günlük gidip balik tutacak ve kamp yapacak arkadaslar ariyorum msn ne yada tlf numarasi birakirsaniz sevinirim benim tum setim takimlarim hazir
Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014)
eratech eger yolun yedigöllere düserse doga ve balik seviyorsan bence gunu birlik oraya git gecen hafta ben ve ergun pembe balikta oradaydik hagrika bir gun geçirdik