Arama sonuçlarınız

1. TURKUAZ81

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar. Herkese selam olsun.Tamer ben Yalova/Çiftlikköyde yaşıyorum.33 yaşındayım ve evliyim. Henüz Motorsiklet Dünyasında yeniyim.Yamaha XCity 250 im ile Özgürlüğün kısmen tadını çıkarıyorum.Siyah Kurtum ile keşfedebileceğimiz güzel mekanlar...

2. TURKUAZ81

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Merhabalar. Herkese selam olsun.Tamer ben Yalova/Çiftlikköyde yaşıyorum.33 yaşındayım ve evliyim. Henüz Motorsiklet Dünyasında yeniyim.Yamaha XCity 250 im ile Özgürlüğün kısmen tadını çıkarıyorum.Siyah Kurtum ile keşfedebileceğimiz güzel mekanlar...
  3. TURKUAZ81

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar, Bu benim ilk forumum.Bakalım görelim,gezelim bilelim.Umarım samimi,güzel dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğimizi düşünüyorum.Güzel memleketimin farklı yerlerini görmek konusunda orta şekerli yaşantımızı Siyah kurt'umla daha da keyifli hale...

4. TURKUAZ81

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar, Bu benim ilk forumum.Bakalım görelim,gezelim bilelim.Umarım samimi,güzel dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğimizi düşünüyorum.Güzel memleketimin farklı yerlerini görmek konusunda orta şekerli yaşantımızı Siyah kurt'umla daha da keyifli hale...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,989
Kayıtlı Üye Sayımız
166,737
Kaydolan Son Üyemiz
Leb

Çevrimiçi üyeler

Geri