Arama sonuçlarınız

1. D

Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç

Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 Almayı Düşünüyorum, Tecrübelerinize İhtiyaç herkese günaydın arkadaşlar bugün saat 2 de aracı görmek ve ustaya götürmek için randevulaştık.97 model 5.2 motor öncelikle nerelere bakılması gereken bir çıktı aldım (5 sayfa bunu tek tek uygulamam baya zor...

2. D

Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 Almayı Düşünüyorum, Tecrübelerinize İhtiyaç yanıt için teşekkürler ,araç evin 2.aracı olacağından fazla bütçenin dışına çıkmak istemiyorum fakat fiyatlar arasında ki uçurum gözümü korkuttu. jeep tadına varıp bir daha o tat dan vazgeçmek istemiyorum. tadı...
  3. D

Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 Almayı Düşünüyorum, Tecrübelerinize İhtiyaç Arkadaşlar aranıza katılmış bulunuyorum...yaklaşık 1 aylık araştırmalarım sonucu kendime uygun bütçeye ( 20-25 bin tl ) 5.2 97 model 22 bin tl ve 93 model 4.0 20 bin tl gc ve ne kadar şüphe ile yaklaşsam da...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,069
Kaydolan Son Üyemiz
pentur

Çevrimiçi üyeler

Geri