Arama sonuçlarınız

1. R

Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi?

Ynt: Camper Yapmak İcin Hyundai Starex Yada H1'i Hic Degerlendirdiniz Mi? Şahsi görüşüm bu arabalar türkiyeye 2006 da girdi ve firmanın elinde kaldı Bakanlıkta bu araçları ucuza aldı .2007 de trafige cıkıs tarihi

2. R

Ynt: Camper Yapmak İcin Hyundai Starex Yada H1'i Hic Degerlendirdiniz Mi? Wolksvagen in cok avantaji var belki ic konuda daha geniş bir kere.Ama yatagı düz koyarsak aradaki farkı ordan kapatılabilir ayrıca fiyat arasında 2kat fark var yaklasık :)
  3. R

Ynt: Camper Yapmak İcin Hyundai Starex Yada H1'i Hic Degerlendirdiniz Mi? Ağabey hepsi eski motor onların.Bu konuda okumustum ugrasma tekrar okumakla , 15.000 km den baslıyorlar artarak gidiyor .10.000 liradanda en yüksek km sinden artarak gidiyor.Temiz araçlar bakımları ucuzdur ancak cok...

4. R

Ynt: Camper Yapmak İcin Hyundai Starex Yada H1'i Hic Degerlendirdiniz Mi? Tecrübenize güveniyorum abiler :) Başka bir seçenek düsünürüm :)
  5. R

Ynt: Camper Yapmak İcin Hyundai Starex Yada H1'i Hic Degerlendirdiniz Mi? benim boyum 1.85 ama çapraz uzunluk olarak 1.75 civarı bir yataga sıgabilirim diye düsünmüstüm :)

6. R

Ynt: Camper Yapmak İcin Hyundai Starex Yada H1'i Hic Degerlendirdiniz Mi? Haklı olabilrsiniz bendeki degerlerde buna yakın ayrıca yuksek tavanıda eklemek lazım. Ama icteki o arka yatak mevzusu biraz zor gibi duruyor ölcülere göre 22 cm kaybettircegini hic tahmin etmemistim

7. R

Ruhsatla İlgili Önemli

Ynt: Ruhsatla İlgili Önemli Burda şahin alınan paraya orda range rover alıyorlar :) Avrupa birligi uyum yasaları diye herşeye el atıyorlar abidik gubidik şeylere yasaları degistirirken aradada Vergiyi kitliyorlar olay bundan ibaret
  8. R

Meşe'nin Yapımına Başladım

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Mail olarak attım size telefon numaramı :)
  9. R

Kararsız Kaldım Yardım Rica..

Ynt: Kararsız Kaldım Yardım Rica.. 301 le çekme karavanla birlikte minimum 1500 kiloyu cekmek hem arabanıza yazık hemde cebinize.Tavsiyem C4 Dizel 110 hp lik 2008 -2009 model .Az yakar beygiri yüksektir tek sıkıntısı parcası biraz pahalıdır (301 neyse oda odur ikiside fransız sonucta).Ancak...

10. R

Ynt: Camper Yapmak İcin Hyundai Starex Yada H1'i Hic Degerlendirdiniz Mi?

11. R

Ynt: Camper Yapmak İcin Hyundai Starex Yada H1'i Hic Degerlendirdiniz Mi? Ağabey ben baktım arabanın yuvarlak felan olduugunu dusunursek zorlamayla 175 lik yatak sıgabilir ancak bas kısmında herhangi bir baslık bulunmamak kosuluyla .Ama en kötü 171- 72 olur bence hele uzun şase olursa...
  12. R

Karavan Mizah "Biraz da Gülelim" Bizi Gülümsetecek Herşey Buraya ...

Ynt: Karavan Mizah "biraz Da Gülelim" Bizi Gülümsetecek Herşey Buraya ... Buda ilk karavan :)

13. R

Karavan Mizah "Biraz da Gülelim" Bizi Gülümsetecek Herşey Buraya ...

Ynt: Karavan Mizah "biraz Da Gülelim" Bizi Gülümsetecek Herşey Buraya ... corvette karavan :)
  14. R

Litvanya: Bir masal ülkesi...

Ynt: Litvanya: Bir Masal Ülkesi... Game of thrones(amerikan dizisi) dan fırlamış gibi bazı fotograflar :) Biraz amerikan stiline benziyor
  15. R

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducota Camper 13 M3 (egean.tr)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducota Camper 13 M3 (egean.tr) Firmaya yaptırmıcaksanız eğer ''atiladi'' diye bir abi var cok begeniyorum tasarımlarını.Onun yapımlarına bakıp fikirler edinebilirsin abi.Simdiden kolay gelsin

16. R

Ynt: Camper Yapmak İcin Hyundai Starex Yada H1'i Hic Degerlendirdiniz Mi? Ben cok yuzeysel birşey cizdim bu kısa şasi,yüksek tavan için.Uzun şasi olursa arka bölüm 45 cm daha uzuyor . Arkadaki yatak ranza olacak şekilde altındada temiz ve kirli su depoları.
  17. R

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Rica ederim eğer sorun olursa özel mesajdan ulasabilirsiniz :)
  18. R

Ruhsatla İlgili Önemli

Ynt: Ruhsatla İlgili Önemli Yani 2 vergi 1 araba alıyoruz :)

19. R

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Son durum nedir :) kafamda tasarladım dediginiz şeyleri biraz ama nekadar tutar bilinmez . foruma resim atmakta sorun cıkıyorsa http://hizliresim.com/ burdan yükleyip link atabilirsiniz
  20. R

Ruhsatla İlgili Önemli

Ynt: Ruhsatla İlgili Önemli Bunda sadece ülkedeki vergi oranları degil getiren distubitor firmanında etkisi vardır tahminimce cünkü bazı firmalar cok fahis fiyatlar koyabiliyor üstüne ek olarak. Konunun ilk mesajına cevaplarınızı ekliyorum ki forum üyeleri fazla okumaya gerek kalmadan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR