Arama sonuçlarınız

1. O

Discovery Td5

Ynt: Discovery Td5 Merhabalar, Yorumlarınız için teşekkür ederim. Benim için çok değerli yorumlar oldu.

2. O

Discovery Td5

Ynt: Discovery Td5 Yorumunuz için teşekkürler, Açıkcası da benim düşüncem de şuan TD5 tarafında... Sadece artı eksi konusunda bilgi bekliyordum. Sonuçta Santafe de TD5 de 200000 üstü kmlere sahip olacaklar, dolayısıyla iki araç da sorun çıkarabilecekler. Yorumunuz benim için çok faydalı oldu...
  3. O

Discovery Td5

Merhabalar, 2006 civarı Hyundai Santafe 2.0 crdi bakarken 2000 civarı LR Discovery TD5 e rastladım. Daha yeni olmalarına ragmen Santafe ler km olarak genelde daha fazla kullanılmış. Fiyatları karşılaştırırsak kafa kafaya olmasından ve LR nin daha karizmatik görünüşünden dolayı aklım iyice TD5 e...

4. O

2005 2006 Santa Fe Hakkinda

Merhabalar, Forumda yeniyim. 2005- 2006 Hyundai Santa Fe almayi dusunuyorum. Ancak internette detayli bilgi bulamadim. Eger bu modellerde Santa Fe kullaniyorsaniz bana tavsiye eder misiniz? Yakit tuketimi nasildir. Surat meraklisi degilim, koy yollarinda kullanmayi dusunuyorum, cok hardcore...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri