Arama sonuçlarınız

1. e.jon

17-18 Mayıs Yedigöller De Kamp

Ynt: 17-18 Mayıs Yedigöller De Kamp tiner bu durumda ben demre de kalacağım senin zaten 3-4 gün kadar süren vardı! sanırım başka zaman artık, bu arada demre adriane camp harika gelmek isteyenler varsa sakin ve oldukça güzel ve ekonomik bir yer buyrun gelin eğer katılmak isteyen olur ise 3-4 gün...

2. e.jon

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu kampa gidek mi? millet ben şu anda demre anriake camp deyim butaraflardaysanız buyrun beklerim ilk günki konaklama ücretiniz benden, + kahvaltı bunun yanında gelince elimde göreceğiniz tükenmeyen bitmeyen hiç tükenmeden yazan kalem hediye bitti miii...
  3. e.jon

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu kampa gidek mi? millet ben şu anda demre anriake camp deyim butaraflardaysanız buyrun beklerim ilk günki konaklama ücretiniz benden, + kahvaltı bunun yanında gelince elimde göreceğiniz tükenmeyen bitmeyen hiç tükenmeden yazan kalem hediye bitti miii...

4. e.jon

Ynt: 17-18 Mayıs Yedigöller De Kamp tiner, sen yarın campa çıkıyor musun ? eğer çıkıyor isen bana mutlaka bildir ben şu anda demrede Andriaka Camping deyim yarın bolu yedi göllere gideceksek benim buradan ayrılmam gerek senden gelen habere göre ayrılıp ayrılmamaya karar vereceğim ( Not )...
  5. e.jon

Kamp Arkadaşı ?

Ynt: Kamp Arkadaşı ? Su anda demreye gidiyorum 1-2 gun sonra yedigollere gececegim

6. e.jon

Kamp Arkadaşı ?

Ynt: Kamp Arkadaşı ? keyifli ve dehşet verici bir kamp yapmak istersen bir kaç gün içerisinde yola çıkacağız 3-4 ay kadar sürecek bize katılabilirsin ilgileniyor isen beni pm le e.cangurkan@aol.com rotamızdaki ilk nokta yedigöller

7. e.jon

su haznelı sırt cantası tavsıyesı

Ynt: Su Haznelı Sırt Cantası Tavsıyesı Merhaba Deuter yada The North Face kesinlikle ilk tercihin olmalı ve diğer markaları düşünmemelisin bile derim kişisel tecrübelerimden dolayı lakin fiyatlar biraz beklenmedik olabilir. ancak aşağıdaki adreslerden inceleyebilirsin...
  8. e.jon

Gökova Akyaka Kampı

Ynt: Gökova Akyaka Kampı Gökova Akyaka Orman kampı iyi bir seçim bence öncelikle büyük keyif alacaksınız gerek plajları gerek hizmetlerinden dolayı ancak biraz fiatları yüksektir. geçtiğimiz sezon belirttiğiniz aylarda kişi başı 30 tl civarlarındaydı ancak bu sene düzenlemeler yapılmış lakin...
  9. e.jon

Kampa Ne Götürülmeli

Ynt: Kampa Ne Götürülmeli Merhaba kardeşim, öncelik ile bu aylarda kamp yapmayı düşünüyor isen deniz kıyısında oldukça serin geçecektir. özellikle geceleri ilerleyen saatlerde.. Lakin sırasıyla ihtiyaç duyabileceğin ve bu maceranın zehir olmaması için ekipmanların şunlar olabilir.. Adventure...

10. e.jon

Kış tırmanışı için tulum seçimi

Ynt: Kış Tırmanışı İçin Tulum Seçimi Merhabalar, Öncelikle sizi amatör bir kampçı olarak ele alıyorum zira uyku lumu ile ilgili seçim konusunda henüz karar veremediğinizden dolayı, Kış sporları ile ilgili çok fazla tecrübeniz olmadığını düşünüyorum. elbette bu sizi küçümsemek yada başka bir...

11. e.jon

Kasım ayında Yedigöller ve tulum seçimi

Ynt: Kasım Ayında Yedigöller Ve Tulum Seçimi Merhaba amacınıza en uygun uyku lumu ve bazı ekstra ekipmanlar şu şekilde olabilir -5 - 25 ripsstop teknolojisi içeren uyku tulumu 2.8cm yada 3.8cm şişme mat Adventure ( 4 Mevsim ) çadır Termal içlik Nylon polypuren çorap su geçirmez zemin ve toprak...
  12. e.jon

Kasım'da Yedigöller, İlk Kamp, İlk Heyecan..

Ynt: Kasım'da Yedigöller, İlk Kamp, İlk Heyecan.. Değerli arkadaşım; Harika zaman geçirmiş olmanızı dilerim ki görünen o ki eğlenmişsiniz resimlerde gördüğüm kadarı ile ve yazdıklarınız doğrultusunda size çadır hakkındaki tavsiyem şu yönde olacaktır. Kasım aylarında malum hava şartları biraz...

13. e.jon

Sonhabar'da Bolu Yedigöller de Kamp ve Malzemeler

Ynt: Sonhabar'da Bolu Yedigöller De Kamp Ve Malzemeler Arkadaşlar Merhabalar; Sevgili kardeşim duyguuu23 Öncelikle söylediğin aylarda havalar hiçte yumuşak değildir, ayrıca ne zaman yağış yada şiddetli rüzgara mağruz kalcağın bellide olmaz, ilk tavsiyem kesinlik iklimini ve reaksiyonlarını...
  14. e.jon

Ynt: 17-18 Mayıs Yedigöller De Kamp tiner sen kaç günlük kamp yapmayı planlıyorsun? ban mesaj atarmısın detayları görüşelim e.jongurkan@aol.com saygılar...
  15. e.jon

Ynt: 17-18 Mayıs Yedigöller De Kamp shateiel : Kampa nasıl gitmeyi planladığınızı henüz bilmiyorum ancak alman gereken eşyalar doğru sırasıyla şunlardır. Adventure ( 4 Mevsim ) Çadır Şişme Mat ( en az 2.8 yada 3.8 cm. ) lik Uyku Tulumu ( +5, -11 ) işinizi fazlasıyla görecektir ( Kaz tüyü...

16. e.jon

Ynt: 17-18 Mayıs Yedigöller De Kamp Not: Eğer, sizlerde eğitim almak isterseniz ve sertifka sahibi olmayı hedefliyor iseniz Türkiye Dağcılık ve Dağcılar Federasyonuna kayıt olarak Trekking, Zirve, Yüksek irtifa eğitimlerinizi alabilirsiniz böylelikle filmlerde gördüğünüz o maceracı kampcı yada...
  17. e.jon

Ynt: 17-18 Mayıs Yedigöller De Kamp :) Cank Kardeşim; Battaniye taşımanıza gerek yok yılın bu dönemlerinde, +5, -11 uyku tulumu ve 2.8 Şişme mat işinizi fazlasıyla görecektir, üsteli konforlu bir şekilde uykunuzu rahat bir şekilde de alabilirsiniz bu sebeple yanınızda lüzumsuz ağırlık...
  18. e.jon

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Bende istanbul kadıköydenim doğayı, mehtabı, iclali ve tüm kızları çok seviyorum, fotograf makinem yok hemde 2 makineden de yok ama çok iyi bir görsel hafızam var :P~~ param yetince bende model yükseltip görsel hafızamndan Nikon D70 , D40 a felan...

19. e.jon

Ynt: 17-18 Mayıs Yedigöller De Kamp ee kesin tarih ne zaman ne zaman gidiyoruz buradan bildirin o halde tatilini uzatmak isteyen arkadaşlarıma duyururum ki ( ben 3-4 ay kadar kamp yapabilirim ) kıskaaanananlaaar çatlasın kıskananlar çatlasıın tuner beni avlayabilirsin lebete buda mümkün...
  20. e.jon

Çanta Önerileriniz

Ynt: Çanta Önerileriniz ETKAİZE ARKADAŞIM ALIEXPRESS VE BENZERİ SİTELER !!!!! Dünyanın ÇİN pazarı olarak geçer yani oradan 50 Dolar civarında alıcak oldugun çanta elbette ki orjinal değildir büyük bir hüsran yaşayabilirsin ayrıca üretici firmaların kendi sitelerinde dahi bu fiyatlardan olmaz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR