Arama sonuçlarınız

1. bmwankara

2006-2008 Grand Cherokee 3.0 Crd Yardım

ben de bayılıyorum bu modellere lakin jeep in kendi servisi parçalarının bir hayli pahalı olduğunu bahsedince korkmuştum. lakin yine de bayıldığım araçlardır

2. bmwankara

2000 Model Grand Cherokee 4.7 Satılıktır

2000 Jeep Grand Cherokee 4.7 41.999 TL Sahibinden satılık ikinci el - 344235016
  3. bmwankara

2000 Model Grand Cherokee 4.7 Satılıktır

Selamin aleyküm arkadaşlar bakımları itina ile yapılmış olan aracımı daha yüksek model almak için satılığa çıkardım. yüksek model arazi araçları ile takas düşünebilirim. 148.000 km de iken alıp lpg kendim bağlattım. vergisi bir alt dilime düşürülmüştür (1257 tl senelik) şuan 163.000 km de içi...

4. bmwankara

Xj 4.0 Hararet Sorunu

boru yu kontrol edin derken sert mi yumuşak mı ona bakın
  5. bmwankara

Xj 4.0 Hararet Sorunu

kapağı değiştirdim.

6. bmwankara

Xj 4.0 Hararet Sorunu

benim xj var iken hararet azcık sınırın dışına çıkıyor idi. klima motorunun üstünde ki hortumun sert oluşu dikkatimi çekti. abrtmıyorum 5 -6 usta baktı hepsi de conta değişmesi gerekir dedi. en son bir ustaya daha gösterdim. radyatör kapağını değiştirdi araba kendine geldi. az kalsın 3-4 bin tl...

7. bmwankara

nce bu şekil vuruntuların sebebi solenoid valflerin altındaki oring lastikleri. Zamanla deforme...

nce bu şekil vuruntuların sebebi solenoid valflerin altındaki oring lastikleri. Zamanla deforme oluyor basınç kaçırıyor. Ben benim 1999 jeep wj de değiştirmiştim. Geçişler yağ gibi olmuştu. En son beşinci viteste zaman zaman vuruyordu onu da lpg sıralaması hatasını düzelterek gidermiştik...
  8. bmwankara

Wj Sansuman Sorunu

jeep wj 2000 model aracımda düşük hızlarda bazen gazdan ayağımı çektiğimde vuruntu oluyor aynı problem mi acaba
  9. bmwankara

Tamirciden Kovuldum :(

ben de biliyorum iyi bir insan olduğunu kişiliği ile ilgili bir durum değil çoğu ustadan farklı ise profesyonelliği elden bırakmayacak ve terbiyesi ile iş yapacak

10. bmwankara

kimse vazgeçilmez dağildir. zira boşluklar doldurulur. yeter ki biz doğru adamlar olalım karşımıza da doğru insanlar çıkarsın mevlam. elhamdülillah yapılması gerekeni yapıyoruz neticesini de rabbim veriyor. teşekkürler hepinize

11. bmwankara

konuyu toplama isteği doğdu , ben ustam yüksek rakam söyledi diye başka yeri tercih etmedim ki, arabamda ki yükseltme kiti ver lastikleri sattığım kişi kendi ustasında söktürdü parçaları ve bu arada da benim arabayı da orjinal hale dönderdi. yani ben yüseltme kitini ve lastikleri satmasaydım...
  12. bmwankara

süpersin

13. bmwankara

işin özü ben işime neresi gelirse oraya yaptırırım politikası yürütmesem dahi böyle bir tepki aldım. çok kırıldım:(
  14. bmwankara

internet ortamında sizlere anlatırken kullandığım sözlerdir. tabi ki ustaya bu tür cümlelerle ifade etmeyiz :)))))
  15. bmwankara

böyle bir ısrarım yok yanlış anlattım sanırım. kendisinden bu lafı duyunca neden gideyim tekrar. bu konuyu yazmam da ki neden kimlerin eline kaldık ve kimler bizden neler kapartıyor bunu bilelim bu adamlar bu kadar large olamaz böyle bir lüksleri de olamaz ki bunu yapan sahibi değil çalışan biri...

16. bmwankara

yani bilemiyorum yaptığımın yanlış olduğunu zannetmiyorum. başka birine bir iş yaptırmadım ki yine ona gittim. şu şikayetler var yaptırmak istiyorum dedim.hem iki katı fiyat söylüyor tafra yapıyor tabi servis onun değil enterasan geldi. servisin ismi forum kuralları gereği belirtmenin yanlış...
  17. bmwankara

merhaba arkadaşlar ismim ismail tanıtım sayfasını bulamadım hakkınızı helal ediniz. 2000 model bir cherokee 4.7 araç aldım forumdan arkadaşlarım desteği ile ( zafer ve zeki kardeşime teşekkürler ) araçta 4 inc yükseltme kiti vardı aldığımda ustama gösterdim ve yüseltme kiti ile ustamdan...
  18. bmwankara

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ismail ben kullanıcı ismimden de anlaşılacağı üzere yıllardır bmw kullanıcısı idim hemen hemen her modeline bindim diyebilirim. şimdi ise arazi taşıtı tutkum başladı ve jeep cherokee 3,7 limited aldım kendime keyfini çıkarıyorum.34 yaşındayım...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR