Arama sonuçlarınız

1. K

Dodik Konusunda Yardım

Ynt: Dodik Konusunda Yardım evet aslında aradığım tamda budur

2. K

Dodik Konusunda Yardım

merhabalar cj8 aracıma extrem dodik denilen dodiklerden arıyorum.bir iki fiberciye anlattıysamda çözemedi :)sadece bir cj'nin üzerinde görebildim o da seyir halinde.tarif etmeye çalışırsak dodikler kalıp şeklinde.ön dodikler yarım ve önçamurlugun üzerine puntalanmış gibi.arkalar ise kalıp ve...
  3. K

Trafik Sigortası Hakkında

Ynt: Trafik Sigortası Hakkında nette sorun vardı geç yazıyorum kusra bakmayın.axa sigortadan yaptırdım.dediğim fiyatta yaptırdım.yaklaşık 8 yıllık sigortacımız.

4. K

Trafik Sigortası Hakkında

Ynt: Trafik Sigortası Hakkında s.a.bende bu gün yaptırdım sigortayı.benım arac 1982 model cj8.bizde wrangler olrak işaretledikçünkü cj serisini kaldırmış devlet gözükmüyor sistemde.ben istanbulda oturuyorum fakat arcı muğladan aldım yani 48 plaka.bu yüzden 232 tl ödedim.
  5. K

Cj8 Motor Rektefiye

Ynt: Cj8 Motor Rektefiye abı eyvallah çok sağolasın

6. K

Cj8 Motor Rektefiye

Ynt: Cj8 Motor Rektefiye ikitelli otosaniyede birisinden çok fazla var isim lazım bana.ayrıca bakacaz taştanmı mermerdenmı.yoğun ilgine teşekkür ederim.iyi forumlar.

7. K

Cj8 Motor Rektefiye

Ynt: Cj8 Motor Rektefiye ilginize teşekkür ederim.istanbul küçükçekmecede ikamet ediyorum.
  8. K

Cj8 Motor Rektefiye

cümleten s.a.geçen hafta bir aile dostumuzdan cj8 satın aldım.kaporta boya konusunda sıkıntımız yok.fakat motor konusunda önerilen iyibir ustaya ihtiyacım var.önerileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum
  9. K

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam ben emre.gecen hafta muğladan bir aile dostumuzdan cj8 satın aldım.bu yuzden aranıza katıldım herkeze ıyı forumlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

SON KONULAR

Geri