Arama sonuçlarınız

1. unalyuzer

Kyron'la Battığım Yerden Çıkamıyorum

Ynt: Kyron'la Battığım Yerden Çıkamıyorum Hocam çok teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler çok yararlı olacak benim için. (Güzel düşün, güzel gör.)

2. unalyuzer

Ynt: Kyron'la Battığım Yerden Çıkamıyorum Benim kafama takıldı özellikle vites geçişlerinin olmaması. Burdan bi sonuç çıkmazsa en sonunda bi servise gideceğim. Belki oradan bi sonuç çıkar. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  3. unalyuzer

Ynt: Kyron'la Battığım Yerden Çıkamıyorum 4L moduna geçişi öğrendim bu gün denedim başarılı bir şekilde çıktık çamurdan. ESP'yide kapatmayı öğrendik. Ssangyonclub forumundaki arkadaşlar sağolsun. Ancak bu günde aşırı bir zorlanma olmamasına rağmen arıza lambası HDC EBD ABS ESP lambaları yandı...

4. unalyuzer

Öncelikle bu ilk mesajım olacağı için bir yanlışlık yapıyorsam yetkililerden şimdiden özür dilerim. Şimdi gelelim konumuza 21 Mart 2014 tarhinde 2008 model 4x4 otomatik kyron aldım. Aracı aldığım arkadaş Erzurum Şahsuvaroğlu'nda göstermiş sıkıntı olmadığını söylemişler. Bende alırken bi ustaya...
  5. unalyuzer

SSANGYONG ARAÇ KAYIT LİSTESİ

Ynt: Ssangyong Araç Kayıt Listesi Ünal YÜZER Kızılırmak/ÇANKIRI 2008 4x4 Otomatik Kyron

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR