Arama sonuçlarınız

1. S

Öğrenci İçin Pino P325

Ynt: Öğrenci İçin Pino P325 kusura bakmayın farkında değildim cep telefonunda yanıtlıyordum daha dikkatli olurum

2. S

Pino Karavan

Ynt: Pino Karavan SEVGİLİ HEMŞERİM PYLAŞIMLARINIZ İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER SON DERECE AYDINLATICI VE YARDIMCI BİLGİLERİNİZDEN ÇOK YARALANDIM UMARIM BUNDAN SONRADA SIKÇA HABERLEŞİR GÖRÜŞÜR GEZİLER YAPARIZ
  3. S

Öğrenci İçin Pino P325

Ynt: Öğrenci İçin Pino P325 LÜTFEN BU KONULARALA İLGİLİ SORUN LARINIZI PİNO KARAVANIN SAHİBİ FARUK KARATAN BEYLE İRTİBAT KURARAK PAYLAŞIN KENDİSİ SİZE SVE SEVE BİLGİ VERECEĞİNDEN EMİNİM O KİŞİLKTE BİR İNSAN

4. S

Pino Karavan

Ynt: Pino Karavan sayın dostum hgs konusunda HAKLI OLABİLİRSİNİZ BİR BİLGİM YOK BİR DEFA AYDIN OTOBANINI KULLANDIM KARAVANLA AMA HALA BİRBİLDİRİM ALMADIM BAKALIM BEKLEYİP ÖRECEĞİZ .KİLO KONUSUNA GELİN CE BENİM KARAVANIMIN FATURASINDA VE İP ONAY BELGESİNDE o1 SINIFI YAZIYOR VE KİLOSUDA 740 G BU...
  5. S

Pino Karavan

Ynt: Pino Karavan Sayin kardesim boyle seyler hep oluyor fakat pino karavan avrupsdan onayli tip onay belgesivar faturasinda da yaziyor guvenmek lazim yoksa su andabduseldorf fuarinda lar herhalde uckaat yapsalar avrupada fuars nasil katilacaklar

6. S

Pino Karavan

Ynt: Pino Karavan Cektigim aracim dacia duster 90bg 1.5 motor 4 cekerli hic zorlamiyor karavanimizda 740kg

7. S

Pino Karavan

Sevgili dostlar yeni aldigimiz 3.25 pino karavanmizla Once erdek ANT kampingde bir ongungecirdik gercekten ruya gibiydi simdiye kadar gordugum en iyi kampti diyebilirim ondansonra izmire donduk yollara pino karavan bana hic sikinti yaratmadi yakit tuketimimi sadece yuzde on artirdi ki buda...
  8. S

Çekme Karavanlarla Batı Karadeniz Gezimiz

Ynt: Çekme Karavanlarla Batı Karadeniz Gezimiz merhaba ben enis bayus gezenbilire yeni üye oldum izmirde yaşıyorum forumu keşfetmeye çalışıyorum bir hatam olursa affola bizde eşimle çekme karavancı olmaya karar verdik ve bir 3.25 pino ısmarladık inşallah ağustos 10 gibi teslim alıcağız ve...
  9. S

arazi taşıtlarına şnorkel

Ynt: Arazi Taşıtlarına Şnorkel merhana dacıa duster için bir uygulamanız bulunuyormu acaba

10. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba ben enis bayus izmirde yaşıyorum 50 yaşındayım emekliyim 2013 model 4x4 bir duster ım var ve çok yakında bir çekme karavan alarak yeni emekli olan eşimle beraber gezilere başlayacağız aynı zaman da izmirde 2009 da kurmuş olduğumuz ahşap gemi...

11. S

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi merhaba ben izmirdenim siteye yeni kayıt oldum benimde 2013 model ambiance 90 bg 4x4 beyaz bir dusterım var saygılar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri