Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kaçkar Zirveden Ağrı Dağı Görünür Mü?
kadir bey merhaba...caddebostan fotoğrafına yapmış olduğunuz hesaplamadan hiçbir şey anlamadım çünkü bilgim yok....fotoshop olduğunu söyler gibisiniz o kadar anlayabildim...caddebostan fotosu forumdaki konunun 7. sayfasında...6.sayfada photoshoptan...
avrupa yakası sahilden uludağı gören ilk türk ben değilmişim..geçmiş zamanda yapılar çekimlerle ilgili 3 adet fotoğraf benim bu işi sonlandırmama neden oldu...1-caddebostandan uludağ(baca görüntülü olan)..2galata kulesinden uludağ...3-uludağdan anadolu...
süleyman bey ve ramazan bey.....avcılar uludağ diye öngördüğüm fotoğraflara bakarak yorum yazdık....son olarak avcılardan 20 km ötesine kadar 3 noktada daha fotoğraf attım...toplam 4 noktada görünen karlı tepe hakkında bir yorumunuz yokmudur....ben 4...
aynı zamanda şuda önemli bir faktör bence....ne internette ne başka bir yerde...avrupa yakasının ortalama 20 km sahil mesafesinden 4 ayrı noktadan aynı saat içersinde uludağı fotoğraflayan ilk TÜRK ben olamazmıyım....yorum yapan büyüklerimin hiçbirisi...
aynı zamanda şuda önemli bir faktör bence....ne internette ne başka bir yerde...avrupa yakasının ortalama 20 km sahil mesafesinden 4 ayrı noktadan aynı saat içersinde uludağı fotoğraflayan ilk TÜRK ben olamazmıyım....yorum yapan büyüklerimin hiçbirisi...
avcılardan ilgimi ençok çektiği için diğerleriyle pek ilgilenmedim...avcılar sahilden kabataş sahile kadar aynı günün sabahında devam edip çekimler yaptım...avcılar var zaten....şimdi zeytinburnu(z1-z2-z3)...sarayburnu(f1-f2-f3) ve kabataşın yanında...
süleyman bey merhaba ilgilendiğiniz için teşekkür ederim....öncelikle uludağda istanbulu görebilmiş olmanıza sevindim zira bunla ilgili elimde hiçbir veri yok...sizde varsa ve paylaşırsanız sevinirim...
avcılardan uludağa gelince google eart...
hasan bey birde olayın şu boyutu var...."istanbuldan uludağ görünürmü" başlığında google'da arama yaptığınızda wovturkey forumunda birçok tespit mevcut zaten...görünüyor...hep yüksek yerlerden görünürden bahsediyolar...incelerseniz fotolarda...
hasan bey merhaba...gönderdiğiniz sarı ve turuncu çizgili google eart tespitinizde turuncu çizgi uludağı ortalamasına hizalamakta karamürsel tarafından bakınca....aynı tablodaki avcılardan uzanan sari çizgi ise uludağı çaprazdan görüyor...ekleyeceğim...
hasan bey öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim...dağcılık bilgim yok denecek kadar azdır...ekte gönderdiğim google eart tespitiyle önümde yalaova esenköy tepelerinin ardında doğrudan uludağ çıkıyor...çekimi 17 mayısta yaptım.yağmurdan sonraki...
3.son çekimde makinamın son yakınlaştırmasını kullandım ve uludağ olduğunu düşündüğüm karlı tepe...çekim tarihi 17 mayıs 2014.fotoğraflar çekildiği gibidir hiçbir işlem den geçmemiştir...sizcede burası uludağmı...?
avcılar sahilden uygun hava şartlarında çıplak gözle çok ufak gördüğüm ,uludağ olduğunu düşündüğüm karlı tepeyi ,çektiğim fotoğraflarda tecrübelerinize sunuyorum...sizce de uludağ mıdır...?