Arama sonuçlarınız

1. New Life Mimarlık

Lütfen Yardım ! 93 Model 5.2 Yenialdım Bir Takım Sorularım Olacak

Ynt: Lütfen Yardım ! 93 Model 5.2 Yenialdım Bir Takım Sorularım Olacak Mert kardeşim ikametim beykoz ama işyerim modokoda olduğundan yakın bir yer bakındım az önce geldim kadosanda elit jeepten haydar usta diye biriyle tanıştım gayet iyi ilgilendi aracıma bindi tur felan attı ve kararı senin...

2. New Life Mimarlık

Ynt: Lütfen Yardım ! 93 Model 5.2 Yenialdım Bir Takım Sorularım Olacak Mert kardeşim ilgine çok teşkkür ederim Bilmiyoruz işte ama araştır araştır nereye kadar Herkes diyor ki aman yok yapma olmaz eski büyük masraflı bu benim hayatım benim tercihlerim Bir yerden başlamam lazımdı ve ben de bu...
  3. New Life Mimarlık

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (zj)'ciler Kaç Kişi? 1993 5.2 v8 KADİR ÇETİN kısaca. K.Ç

4. New Life Mimarlık

Sayfa Yenileniyor

Ynt: Sayfa Yenileniyor Benim srunum düzeldi atı sıkıntı yok
  5. New Life Mimarlık

Satılık Cj6 Parçaları

Cj yedek parça Komple orjinal harikan motor sorunsuz Komple 4 ileri şanzuman sorunsuz Arazi şanzumanı sorunsuz Radyatör Şarj motoru Marş motoru Komple elektrik tesisatı Sağ sol çamurluk komple taşlanmış Ön panel komple taşlanmış Kaput komple taşlanmış 5 adet 31 jant lastik takım Hardtop 2...

6. New Life Mimarlık

Çeşitli Cj Parçaları Sıfır Ve İkinci El

Ynt: Çeşitli Cj Parçaları Sıfır Ve İkinci El pardon

7. New Life Mimarlık

Ynt: Lütfen Yardım ! 93 Model 5.2 Yenialdım Bir Takım Sorularım Olacak Bu da dış görünümü
  8. New Life Mimarlık

Ynt: Lütfen Yardım ! 93 Model 5.2 Yenialdım Bir Takım Sorularım Olacak Bir de şaftın resmi var bi özelliği var mı bu şaftın ?
  9. New Life Mimarlık

Arkadaşlar herkese merhaba dün itibariyle zj aracıma kavuştum ama bundan sonrası hep deneme yanılma yoluyla artık sizlerin birikimlerinize yardımlarınıza ve tavsiyelerinize çok ihtiyacım olacak Araçta kit var mı acaba ? Get koymuşlar 11.5 cm geliyor ! Eger resimlerdeki yükseltme kitiyse geti...

10. New Life Mimarlık

Sayfa Yenileniyor

Ynt: Sayfa Yenileniyor Tablet te mozilla dan girilebiliyor mu ?

11. New Life Mimarlık

Sayfa Yenileniyor

Ynt: Sayfa Yenileniyor Bu şikayetimi bile parçaparça yazabildim çünkü ta yazarken yenileniyor ve bütün yazdıklarım siliniyor :((
  12. New Life Mimarlık

Sayfa Yenileniyor

Ynt: Sayfa Yenileniyor İpad tabletimden giriyorum safariden daha önce hiç olmuyordu şimdi hiçbirşey okuyamıyorum tam konunun ortasında yenileniyo sayfave gidiyo başa dönüyo

13. New Life Mimarlık

Sayfa Yenileniyor

Sürekli sayfa yeniden yükleniyor ve herşey kayboluyor eziye oldu birka gündür böyle
  14. New Life Mimarlık

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Sezar ın HAKKI Sezar a :)) Emeklerinizin karşılığını almış olmanız ne güzel Güzel günlerinizde kazasız belasız kullanmaya devam ediniz inşallah
  15. New Life Mimarlık

Restorasyon Başlar Ben Söküyorum Ama Nasıl Toplanır Bilmiyorum :)

Ynt: Restorasyon Başlar Ben Söküyorum Ama Nasıl Toplanır Bilmiyorum :) Ön haşat oldu :(

16. New Life Mimarlık

Ynt: Restorasyon Başlar Ben Söküyorum Ama Nasıl Toplanır Bilmiyorum :) Üst kesim işlemi zor da olsa bitti Ön camı harttop ta bıraktım Emin abimin de dediği gibi yazlık çercevem ayrı olacak :)
  17. New Life Mimarlık

Ynt: Restorasyon Başlar Ben Söküyorum Ama Nasıl Toplanır Bilmiyorum :) Uzerini kestim ama galiba ön camı yanlış yerden kestim :(( Çerçeveyi kesince jeepin üzerinde kalması gereken yer çerçevenin içinde kaldı :(( Ne yapacağım şimdi bennn ..
  18. New Life Mimarlık

Ynt: Restorasyon Başlar Ben Söküyorum Ama Nasıl Toplanır Bilmiyorum :) İsrafil kardeşim pek offroad düşünmüyorum amatör av falan ;) Bu arada sökme işi devam Tüpü de söktüm :) Arabanın aiçi tamamen bitti şimdi üstünü açmak var sırada Ön cam ile birlikte çıkartacağım üstü bir takım ön camım daha...

19. New Life Mimarlık

Ynt: Restorasyon Başlar Ben Söküyorum Ama Nasıl Toplanır Bilmiyorum :) Amerikadan gilişi öyle gümrüklü falan değil yeğenim sürekli ordan makina parçası getiriyor araya kaynatacaklar 450 dolar gibi bir fiyatı varmış galiba Aslında yeri gelmişken sorayım 4 inç mi 2,5 inç mi yükseltmeliyim...
  20. New Life Mimarlık

Ynt: Restorasyon Başlar Ben Söküyorum Ama Nasıl Toplanır Bilmiyorum :) Abilerim son kararım kesin içine sıfır rollbar yaptırıp üstünü öyle keseceğim ve tekrar takılacak gibi bir kaç modifikasyon yapacağım biraz inceledim çok kolay bi işi var Sizin tecrübelerinize taa ki şaseye inince şasenin...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
karavanyapıyorum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR