Arama sonuçlarınız

1. K

Satılık Flowmaster 44

Ynt: Satılık Flowmaster 44 Ürün satılmıştır.

2. K

Satılık Flowmaster 44

Ynt: Satılık Flowmaster 44 Selam, numaramı özel mesajla gönderdim.
  3. K

Satılık Flowmaster 44

Ynt: Satılık Flowmaster 44 Araçta takılı değil hocam, söktürdüm.

4. K

Satılık Flowmaster 44

Ynt: Satılık Flowmaster 44 Ürünü forumdan bir arkadaştan satın almıştım. Kolinin üzerinde faturası mevcut . Ürün 23/08/2014 tarihinde yurtdışından getirilmiş . Ben ankaradayım, elden verebilirim. Diğer şehirler için kargoyla gönderebilirim.
  5. K

Satılık Flowmaster 44

Ynt: Satılık Flowmaster 44 Merhaba , satılmadı.

6. K

Satılık Flowmaster 44

Selam, Yaklaşık 1.5 ay önce bu forumdaki bir arkadaştan satın almıştım. 600 km ya gittim ya gitmedim. Ses tahmin ettiğimden çok gürültülü geldiğinden satıyorum.270 e almıştım 200 TL ye bırakıyorum.

7. K

Flowmaster Super 44 Satılık

Ynt: Flowmaster Super 44 Satılık Ses gerçtekten çok iyi ancak aracın performansını azaltıyor. Biraz yurtdışı forumlarına baktığımda da çoğu kişi flowmaster'ın torku düşürdüğünü belirtmiş. Ses için flowmaster performans için MagnaFlow öneriliyor. Birde forumlarda aracın yeni egzoza alışması için...
  8. K

Flowmaster Super 44 Satılık

Ynt: Flowmaster Super 44 Satılık Hocam selam. Ben almak istiyorum satılmadıysa. Bende ankaradayım .
  9. K

Wj Rüzgar Geçirme Sorunu

Ynt: Wj Rüzgar Geçirme Sorunu Servis bakımının zamanı gelmişti zaten götürdüğümde ön takım ve rotlara da baktıracağım . Teşekür ederim yorumlarınız için.

10. K

Wj Rüzgar Geçirme Sorunu

Merhaba Ankara-İstanbul arasında gerçekleşen bir seyehatım oldu . Çoğunlukla 130-140 km hızlara ulaştığımda en sol şeritte gittiğimde öyle bir rüzgar alıyorki araba neredeyse orta şeride kayıp tekrar sol şeride istemsiz gidip geliyorum. Orta şeritte bir araba varken sollamaya korkar hale geldim...

11. K

2000 4.7 Wj İçin Park Sensörü Taviyesi

Ynt: 2000 4.7 Wj İçin Park Sensörü Taviyesi Teşekkürler hocam . Kablosuz ları araştırmaya başladım.
  12. K

Wj 0 100 Denemem Lpg İle

Merhaba arkadaşlar , çok merak ediyordum ve düz bir alan bulup merakımı giderdim :) . Lpg ile yaptım denememi. Araç 2000 model Wj . Benim ölçümüm ile 9.36 saniye çıktı. Aşağıya videoyu ekledim; Sizce nasıl bu değer ? http://www.youtube.com/watch?v=tDyTxyGJXN0&feature=youtu.be

13. K

Grand Cherokee 4.7 Yakıt Tüketimi Hakkında Bilgi ?

Ynt: Grand Cherokee 4.7 Yakıt Tüketimi Hakkında Bilgi ? Bende 20 gün içerisinde yaklaşık olarak şehir içi 1000 şehir dışı 1000 km yol yaptım. Şehir içi gerekiz derecede fazla gaz, klima , hafif trafik ile 57 kuruş yaktı. Şehir dışı 40 kuruş .
  14. K

2000 Grand Cherokee Wj Kitapçık Lazım

Ynt: 2000 Grand Cherokee Wj Kitapçık Lazım Bende türkçesi var elektronik ortamda. Mailini yazarsan gönderirim.
  15. K

2000 4.7 Wj İçin Park Sensörü Taviyesi

Arkadaşlar merhaba, Araca park sensörü taktırmak istiyorum . Tavsiye edeceğiniz bir model ve Ankarada yaptıracağım yer varmı ? Teşekkürler.

16. K

Yeni Alınacak 4.7 Wj Nin Yanlızca Akgün Aydına Baktırılması Yeterli Olurmu ?

Ynt: Yeni Alınacak 4.7 Wj Nin Yanlızca Akgün Aydına Baktırılması Yeterli Olurmu ? Araca 10w 40 yağ ekledikten sonra herhangi bir uyarı çıkmamaya başladı.
  17. K

Ynt: Yeni Alınacak 4.7 Wj Nin Yanlızca Akgün Aydına Baktırılması Yeterli Olurmu ? Değerli yorumlarınız için müteşekkirim. Bir usta ya tel ile sorduğumda yağ pompası değişecek oda 1000 liraya patlar gibi ezbere bir teşhis koymuştu :) . Bugün Akgün aydın 'a gidip göstereceğim inşallah sorun...
  18. K

Ynt: Yeni Alınacak 4.7 Wj Nin Yanlızca Akgün Aydına Baktırılması Yeterli Olurmu ? Arkadaşlar merhaba öncelikle tüm yorumlar için teşekkür ederim. 30.000 TL ye Gri renkli 2000 model Wj satın aldım. Hmc ve New Garage servislerine kontrol ettirerek aldım aracı. 2 kontroldede hiç bir sıkıntısı...

19. K

Ynt: Yeni Alınacak 4.7 Wj Nin Yanlızca Akgün Aydına Baktırılması Yeterli Olurmu ? 0533 699 36 00
  20. K

Ynt: Yeni Alınacak 4.7 Wj Nin Yanlızca Akgün Aydına Baktırılması Yeterli Olurmu ? Hocam özelden telini yazabilirmisin ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR