Arama sonuçlarınız

1. kaliayev

Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Tamer Bey yazdıklarınız çok bilgilendirici oldu benim için, teşekkür ederim :) Ses, sizin de dediğiniz gibi, abs'nin devreye girmesinden kaynaklı anladığım kadarıyla. Lastiklerin kayması da hakeza.. Diskleri, jantları bi temizlesem iyi olacak...

2. kaliayev

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız selam arkadaşlar; pinin'le ilk kar deneyimimi yaşadım bugün. kullanırken daha önce farketmediğim bi şey dikkatimi çekti: vites 4HLc konumunda iken frenler oldukça zayıf kavrıyor, sertçe bastığımda da ön taraftan ses geliyor ve pedalda da...
  3. kaliayev

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Merhabalar; Ben de bişey sormak istiyorum. 4HLc ve 4LLc konumlarında kullanırken direksiyonu kırmamam gerektiğini, yalnız düz bir hat boyunca ilerlemem gerektiğini söylemişlerdi.. Bunun aracın aksamına bi zararı var mıdır? Nivalarda benzer bi...

4. kaliayev

Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın

Ynt: Olta Balıkçılığı İle İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın Bir karıştan az büyük iki ufaklık dışında sazandan nasibimizi alamayınca gümüşlerle biraz oyalanalım dedik :)
  5. kaliayev

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız yıkatmam konusunda yoğun baskı var ama direniyorum :) daha çamura sokamadan arabamı ne yıkatmasıymış dedim kestirip attım :D

6. kaliayev

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız biraz da temizliğe ihtiyacı var galiba arabamın ::)

7. kaliayev

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız niva, jimny, feroza, vitara derken ben de pajero pininde karar kıldım nihayet. pininimle aranızdayım :) araziye çıktıkça yeni fotoğraflar koyarım buraya :)
  8. kaliayev

Feroza Ve Yedek Parça Sorunu

Ynt: Feroza Ve Yedek Parça Sorunu Burak bey teşekkürler, vazgeçtim ferozadan. Yetkili servisi de arayıp "olmayan parçalar için üç aya kadar beklemek gerekebiliyor" cevabını da alınca pek makul gelmedi bana bu iş..
  9. kaliayev

Ynt: Feroza Ve Yedek Parça Sorunu Sık sorun çıkaran bi araba mıdır peki? Haftada bir balığa veya kampa gitmek için, ayda bir-iki defa bolu ya da sakarya'ya gitmek için, birkaç ayda bir de uzun mesafeye gitmek için kullanılacak. Onun haricinde günlük kullanımım günde 10 kmyi çok nadiren aşar..

10. kaliayev

Ynt: Feroza Ve Yedek Parça Sorunu ??? Durum o kadar mı vahim ya ???

11. kaliayev

Ynt: Feroza Ve Yedek Parça Sorunu Hoşbulduk Burak Bey teşekkürler.. Aracı offroad için değil, şehir içinde ve kampa gitmek için kullanacağım. Yaşadığım yer Bolu-Göynük.. Önümüzdeki bir buçuk sene de yine burdayım, gerçek anlamda şehir trafiğine uzunca bi süre çıkmayacağım sayılır. Ömrüm...
  12. kaliayev

Arkadaşlar merhaba; Bir konuda değerli yardımlarınıza ihtiyacım var.. Arazi aracı almak istiyorum. Niva almak vardı aklımda ama konforsuz olması, kaporta çürüme sorunu vs gibi sebeplerden vaz geçtim. Tabi arabalar konusundaki muazzam cahilliğimin ve acemi bi şöför oluşumun da payı var...

13. kaliayev

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam herkese tanışmayı burdan şeyapıyoz galiba :) ismim halil. bolu-göynükte yaşıyorum. gezmeyi çok severim ama korkunç derecede tembelim :( "uzaktan" amatör balıkçı, "uzaktan" kampçıyım :P bir kaç aya bi niva edinebilirsem her şey çok daha yakın...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.