Arama sonuçlarınız

1. Z

Azerbaycan Gezi Notları

Ynt: Azerbaycan Gezi Notları Kafkaslar her zaman çekici oldu benim için. Geçen sene Ermenistan aldı tüm tatil günlerimi ama pişman olmadım. Umarım dönüşte sizin kadar olmasa da size yakın paylaşımlar yapabilirim.

2. Z

Azerbaycan Gezi Notları

Ynt: Azerbaycan Gezi Notları Vata'ya başlıklarıe için teşekkür ederim. Fotolar oldukça kaliteli.Ben de bu akşam itibarı ile, yola düşüp, Batum-Kutaisi üzerinden Kazbegi ve devamında Vladikavkaz'a gidiyorum. Devamında ise Pyatigorsk, Kislovodsk ve Stavropol yapacağım. Dönüşte ise bir gece de...
  3. Z

Nahçıvan Gezisi

Ynt: Nahçıvan Gezisi Yanıt için teşekkürler. İnanın Azerbeycanla, Nahçıvan'ı ayrı düşünerek sordum o soruyu. Cevabını bilmiyordum çünkü. En son geçen yıl Ermenistan'a gittik ,arkadaşımda Azerbeycan vizeleri vardı hiç sorun olmadı, onun için emin konuştum. Dediğiniz gibi hürmet olsun, çörek...

4. Z

Nahçıvan Gezisi

Ynt: Nahçıvan Gezisi Tam tersi maalesef, Ermanistan'a girişte Azerbeycan vizesi sorun yaratmıyor. Azerbaycan'da ise Ermenisran vizesi sorun çıkması için sebep oluyor..
  5. Z

Nahçıvan Gezisi

Ynt: Nahçıvan Gezisi Paylaşımınız için teşekkürler. Pasaportumda Ermenistan vizeleri varken giriş yapmam sorun olur mu acaba ? Bu arada Medoff Vodka sürekli içtiğim vodkadır. Gürcistan da 100'lük olanı yaklaşık 25-30 TL'ye satılır. Nahçıvan'da çok pahalı imiş.

6. Z

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar. Ben Emre. Ağırlıklı olarak Gürcistan,Ermenistan ve Rusya taraflarına gitmeyi severim. Nice paylaşımlara..

7. Z

arabayla Gürcistan Batum gezisi

Ynt: Arabayla Gürcistan Batum Gezisi Herkese merhaba ; Öncelikle ya ben çok şanslıyım ya da bazı arkadaşlar Gürcistan ile ilgili abartılı bilgiler veriyorlar. Abartısız son 6-7 yıldır sürekli gidip geldiğim bir ülke Gürcistan. Batum'dan tutun, Poti'ye,Kutaisi'ye, Goriye, Tiflise, Gudauriye yani...
  8. Z

arabayla Gürcistan Batum gezisi

Ynt: Arabayla Gürcistan Batum Gezisi Ruhsat sahibinden alacağınız vekaletname ile geçiş yapabilirsiniz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri