Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İlk Bakım
Aracımın Benzin lpg olduğunu yazmayı ihmal etmişim sanırım. Kusura bakmayın. Ama Sağ olsun Süleyman Abi yönlendirdi beni. Yapacağım ilk sene bakımını. 100 tl yaptırabilirim dememin nedeni de arkadaşımın babasının yapabileceğini söylemesi. Ben sizlere danışmak istedim işin...
Ynt: İlk Bakım
Merhaba arkadaşlar. Benim aracın da ilk bakımı 8. ayın 13 üne kadar olmalı. Fazla bilgim yok bu konularda bu yüzden size danışacağım.
Aradım sordum Yenibosna İnanlar serviste bakım ücreti % 20 indirimle 300 Tl olacakmış. Aracım 7000 km de. Yapacakları şey filitre ve yağ...
Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi
Dacia Duster 4x2 16 V (105) 1.6 Ambiance Siyah 2013 Model
Arkadaşlar aslında bir Whatsupp grubu kurulabilir bununla ilgili. Arabalarda yapılan değişikliklerle ilgili yardımcı olunabilir...
Uğur 05063513432
Bilgili arkadaşlardan arabada yapılan...