Arama sonuçlarınız

1. pajemog

Motosikletle Kampa Giden Arkadaşlar? Rota Paylaşımı

Kaz dağları troltunga , beydağları saklıkent milli parkı , ibradı üzümdere milli parkı , Alanya dim çayı milli parkı , kapuzbaşı Kayseri milli parkı , Aladağlar EML’i boğazı , belemedik Pozantı Adana Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. pajemog

Motorunuz Nedir?

96 yilindan beridir , motor kullaniyorum , 1.5 m km deneyimden sonra , 2007 ve 98 model Iki transalp sehir ici kullanim icin 2013 bir vespa sahibiyim esim ile transalpli uzun seyahatler yapiyoruz , motor bizim icin bir varlik , transalpler ise evlatlarimiz. Yan yana gider biri mor biri siyah...
  3. pajemog

Motorunuz Nedir?

1- 650 transalp 2- 600 transalp 3- vespam var HTC Desire 626 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. pajemog

Toyota Lj(lc) 70

Merhabalar Özyuka hosgeldın; Keyıfle elimden geldıgınce cevap vermeye calısayım. Off-road dünyası ile motor dünyası enteresandır birbirine cok benzer model, tip , pahalı, ucuz ayrımı yoktur. Yoldamısın? yada gönlünü bu işe adadınmı hiç farketmez ayını kafilede Mercedes G de olabilir, bilmem...
  5. pajemog

Motordan Başka Araca Bindiğinizde Ne Hissediyorsunuz?

zaten bakıyorum benzer ruh hali olduğu için bir off-road merakı ve aracı olanın cross ve benzeri makinası da var gibi ..:)

6. pajemog

motor dünyası da bir acaib değişik , aynı eşim off-roadcu onlar gibi marka-model-pahalı-ucuz ayrımı sınıf ayrımı yok aralarında. Motrcular da aynı şekilde. Çok temiz bir bağ var maksat akresiyon yapılsın başın mı derde girdi? motorcu durur dakikalrca çare arar, benzin getirir, karşılık bi...

7. pajemog

oOo siz gülüyorsunuz ben opera yapıyorum kaskın içinde.:DBahçeşehir'den iş yerim Kadıköy tam 60 km herkez dayak yemiş gibi işe başlarken yüzler asık mutsuz hayattan hiç keyif almamış yüzler bana deliymişim gibi bakarken ben içeri bir milyon dolar bulmuş gibi sevinerek ve enerjik işe...
  8. pajemog

Mecbur kalınca toplu taşıma araçları kullanıyoruz. Tabi ki bunlar da olacak ama gel gör ki motor kullandıktan sonra ki ruh halimiz tamamen değişiyor. 1 sene motor kullanmamanız uzun bir süreç, vardır elbet kendinize göre bir sebep.
  9. pajemog

Merhabalar, Ben eşimin hesabını kullanarak bugün bir konu açmak istedim. Kendimden biraz bahsedeyim 26 yaşında evli bir bayanım. Motorla ilk tanışmam eşimin bana aldığı scooter sayesinde oldu. Eşimde yıllardır aktif motor kullanıcısı ben önceleri (ya ben ya motor) diyecek kadar karşıydım. Taki...

10. pajemog

Trends come and go but legends come and stay,'

Trends come and go but legends come and stay,'

11. pajemog

Land Cruıser Prado Arıyorum !

Ynt: Land Cruıser Prado Arıyorum ! 2. Mahmoud ablmiz ,, öncelikle , 5 yıl çektiğin acı için geçmiş olsun dicem huzura hoş geldin ..;)) dizel seçeneği 50krş ortalama 4.0 benzinle 60-65 krş tüketir. İki motorda yağ su 15.000 de bir değiştir damla sızıntı yapmadan 1 milyon görürsün . Her 150 de...
  12. pajemog

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ben de bahçeşehirden selam olsun

13. pajemog

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ben de bahçeşehirden selam olsun
  14. pajemog

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Bende İstanbul Bahçeşehir den
  15. pajemog

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Bende İstanbul Bahçeşehir den

16. pajemog

Discovery 2 Td5 Aracım Yamuk Duruyor

Ynt: Discovery 2 Td5 Aracım Yamuk Duruyor Yaaa gördünmü ? Bir de toy toy vx 100 ü deneyin iner kalkar ne yamulur ne kamulur ; )) yeter ki yanlış yağ koyma.. Jeep , rover , güzel ammaaa ille japoon ille Japon ; ))
  17. pajemog

1992 4.2 Dizel Vx 80 Alınırmı? Nasıl Bilirsiniz?

Ynt: 1992 4.2 Dizel Vx 80 Alınırmı? Nasıl Bilirsiniz? yurt dışındayım hala dönemedim çalışıyorum aracımda beni bekliyor. bu arada 12- 24 valf konusuda tam emin değilim 94 olan turbo dizellerin valf sayısı daha cok onu biliyorum benim alacağım aracın valf sayısı az eğer düşük olan 12 ise 12...
  18. pajemog

Ynt: 1992 4.2 Dizel Vx 80 Alınırmı? Nasıl Bilirsiniz? araç turbolu ilk turbolu model 24 valf galiba 94 sonrası 36 valf eğer yanılmıyorsam 94 ten sonra valf değişikliği var .

19. pajemog

Ynt: 1992 4.2 Dizel Vx 80 Alınırmı? Nasıl Bilirsiniz? yaşakşehir07 kardeşim valla ne desek boş bizim millet uslanmaz. Değer görmeye görsün birşey bulunmaz hint kumaşı oluveriyor. Arkadaş alanda satanda memnun kalsa, herkes ulaşsa daha çok olsak yazık ederi ne ise onu versek veya satsak...
  20. pajemog

Ynt: 1992 4.2 Dizel Vx 80 Alınırmı? Nasıl Bilirsiniz? aynen öyle , dha geçen yıl 30-35 skalasında vx 100 99-2000 alına biliyordu şu an tam 10 bin tl fazla fiyatlara yükseldi. hatta maraşlı - trabzonlu arkadaşlarında desteği ile yahu 75 .000 tl ye vx 80 satmaya çalışıyorlar off-road böylesini...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,947
Kaydolan Son Üyemiz
Homywood Bungalov

Çevrimiçi üyeler

Geri