Arama sonuçlarınız

1. T

Husky Sawaj Ultra Yesil 2 Yorum Alabilirmiyim

cevap için teşekkürler çadırı tek kişi kullanacağım için 2 kişilik boy bana yeter ben daha çok malzeme kalitesi vb özellikleri hakkında yorum bekliyorum bu tür ultra hafif ürünler kolay yırtılır mı ? hafiflik = kısa kullanım ömrü mü ? gibisinden

2. T

Husky Sawaj Ultra Yesil 2 Yorum Alabilirmiyim

Bu çadır hakkında bilginiz var mı acaba ? nasıldır ? tavsiye eder misiniz ? sırt çantasın'da taşınacak dır çadır hakkında internette hiç yorum bulamadım HUSKY SAWAJ ULTRA YESIL 2 KISILIK CADIR : : www.everestoutdoors.com 2.Sorum ise Alibaba expresde satılan buraya göre uygun olan 3000mm...
  3. T

Eylül Ayı Likya Yolu

yol öyle ıssız bir yol değil ben tek yürümeme rağmen yolda tanıştığım bir sürü insan ile yürüdüm büyük bir ihtimal sende ilk gününden itibaren birileri ile karşılaşacaksın.

4. T

Likya Yolu İçin Bisiklet Rotası

Selamlar geç oldu ama yazayım yine Tarihi likya yolun'dan bisiklet ile gidemezsiniz daha doğrusu gidersiniz'de daha çok bisikleti itersiniz onun haricinde bazı bisikletliler likya yoluna paralel tali ve ana yolları kullanarak gezi yapanlar duydum uzun yol tecrüben olmadığında'dan ben ne...
  5. T

Likya Yolun'da Tongaya Gelmek

Ynt: Likya Yolun'da Tongaya Gelmek sizin başınıza nerede ve nasıl geldi ?

6. T

(likya Yolu) Leton Antik Kent Sonrası Kumluova'da Kamp Yeri Tavsiyem

Selam Arkadaşlar Likya yolunu yürüyecek olan arkadaşlara letoon antik kenti sonrasında bir tavsiyem olacak patara plajında kamp kurmak İSTEMEYEN ve RÜZGAR'dan Korunmak İsteyen arkadaşlar Kınık'a gelmeden KUMLUOVA ilçesi'nin Tam ortasında (Park Kafe Aile çaybahçesi)'nin içine yeşilliklerin...

7. T

Likya Yolun'da Tongaya Gelmek

Kabak sahilinden alınca köyüne tırmanışta köyün girişindeki ilk ev ve ikinci eve dikkat edin ben ve iki turiste buyrun gelin size bir çay İKRAM etmeden bırakmayız (Benim yok deyip onların Israrıyla) diyen yaşlı 84 diğeri 76 yaşında iki amca kirli bardaktaki çayları içirdikten sonra bizden...
  8. T

Eylül Ayı Likya Yol Arkadaşı Aranıyor..

Ynt: Eylül Ayı Likya Yol Arkadaşı Aranıyor.. ben ilk defa yürüyeceğim için başlangıç noktası fethiye olacak tekrar aynı yolları yürürüm derseniz beraber yürüyebiliriz :-)
  9. T

Ynt: Eylül Ayı Likya Yol Arkadaşı Aranıyor.. https://www.facebook.com/GiRD4P?fref=ts bu kişi sizseniz ekledim sizi

10. T

Ynt: Eylül Ayı Likya Yol Arkadaşı Aranıyor.. Merhabalar bende eylül ayında likya yolunu yürümeyi planlıyorum yalnız vermiş olduğunuz elektronik posta adresine 3 defa posta göndermeme rağmen mesajlarım bana geri döndü isterseniz bu benim adresimden juilcaesar@hotmail.com görüşebiliriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri