Arama sonuçlarınız

1. R

98 Grand Cherokee

Sanirim 30a verecektir en son daha asagi inerse bende dusunuyorum

2. R

98 Grand Cherokee

Bahsettiğiniz araç halen satılık,herhangi bir expertiz yaptırdınızmı acaba bende merak ettim bu aracı,ağır hasarlıda olsa fiyat iyi gibi...
  3. R

4.7 Yukselt Me Lasdik Seçimi O\d Tuşu

Ynt: 4.7 Yukselt Me Lasdik Seçimi O\d Tuşu Lastiklerim çok kötü durumdaydı,tatilede o lastiklerle gitmek istemedim ve orijina haline 17" olarak takabileceğim en büyük ebatta 265/65/17 olduğu için bunu taktım mecburen...Maxxisi özellikle seçtim araba amerikan lastikte amerikan olsun diye :)

4. R

4.7 Yukselt Me Lasdik Seçimi O\d Tuşu

Ynt: 4.7 Yukselt Me Lasdik Seçimi O\d Tuşu Lastik olarak 265/65/17 maxxis a/t taktım 2004 2.7crd aracıma,baya bi heybetli görünüyor ama bende bulabilirsem 5cm get takozu takacağım,bulabilirseniz haberleşelim...
  5. R

Grand Cherokee WJ (1999-2004) 4 adet helezon yay 2" Yükseltme yayı

Ynt: Grand Cherokee Wj (1999-2004) 4 Adet Helezon Yay 2" Yükseltme Yayı Teşekkürler...

6. R

Wj Klima Hep Açık

Ynt: Wj Klima Hep Açık Sağdaki düğmeyi en sağa çevirip off konumuna alırsanız klimanız sürekli kapalı kalır...

7. R

Ynt: Grand Cherokee Wj (1999-2004) 4 Adet Helezon Yay 2" Yükseltme Yayı Son yapabileceğiniz rakam ne olur? ve kullanım sırasında orijinal helezona göre çok bariz bir konfor farkı yaşadınızmı acaba?
  8. R

Wj Grand Cherokee İçin Fabrikayon 30 Mm Spacer/flanş

Ynt: Wj Grand Cherokee İçin Fabrikayon 30 Mm Spacer/flanş Çokmu yüksek oldu neden çıkardınız?Ve düşündüğünüz rakam ne olur set için?
  9. R

Ynt: Grand Cherokee Wj (1999-2004) 4 Adet Helezon Yay 2" Yükseltme Yayı wj için 2" yükseltme yapan helezonlar duruyormu halen?

10. R

Wj 'ciler Son Durum Ne, Kaç Kişiyiz Acaba?

Ynt: Wj 'ciler Son Durum Ne, Kaç Kişiyiz Acaba? Adanadan 2004 2.7crd ile burdayım :)

11. R

Grand Cherooke 2'' Yükseltme Kiti

Ynt: Grand Cherooke 2'' Yükseltme Kiti Evet bende 5cm düşünüyordum,forumlardan araştırdığım kadarıyla get ile en ideal 5cm fazlası sıkıntı yaratır deniyor...
  12. R

Ynt: Grand Cherooke 2'' Yükseltme Kiti Konuya biraz yabancı olduğum için tornacıların sadece demir çelik vs gibi şeyleri tornaladığını sanıyordum,bu malzemeleride yapıyorlarda dediğiniz gibi bir tornacıyla görüşüp fiyat almak lazım...

13. R

Ynt: Grand Cherooke 2'' Yükseltme Kiti Peki tornacı hangi malzemeden yapacak?sizce hangi malzemeden yapması lazım?
  14. R

Ynt: Grand Cherooke 2'' Yükseltme Kiti Bu takozlardan bende arıyorum ama wj kasa için bulamadım bir türlü net üzerinden....2004 2.7crd için nerde bulunabilir acaba bilginiz varmı?
  15. R

Ynt: Wj Grand Cherokee İçin Fabrikayon 30 Mm Spacer/flanş Tam istediğim şekile gelmiş lastikler,tam çamurluğun hizasında,ilginize teşekkürler,araştırmaya devam edeceğiz artık :) Spacer net üzerinden bulunabiliyor fakat get takozu bulamadım,siz get taktınızmı acaba aracınıza?

16. R

Grand Cherokee WJ spacer 3,5 CM

Ynt: Grand Cherokee Wj Spacer 3,5 Cm 300 düşünürmüsünüz? onur746@yahoo.com
  17. R

Ynt: Wj Grand Cherokee İçin Fabrikayon 30 Mm Spacer/flanş Spacerlar halen duruyormu acaba? 2004 2.7crd aracım için düşünüyorum ve mevcutsa araç üzerinde takılı haliyle foto görme şansım varmıdır? onur746@yahoo.com

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri