Arama sonuçlarınız

1. Eranmania

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

%1 için değmez bence. Standart monokristal panele devam edeceğim ozaman. Teşekkürler cevabınız için.

2. Eranmania

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Merhaba benim aracta 2x190 w monokristal panel var ancak birisinin camı kırılmış. Yeni bir ane alacağım ilanlarda Percmonokristal diye bir ürün var standart monokristalden farkı nedir, avantajı var mıdır? Ondan alıp taksam uyum vs problemi olur mu.? Bir de hangi marka önerirsiniz?
  3. Eranmania

Ses Yalıtımı

Ben tekerleklerden gelen yol sesinden bahsetmiştim. Bu arada karavanı yaptırdım izolasyon ahşap kaplaması vs. sonucunda dış ses gelmiyor zaten.

4. Eranmania

Jel Akulerin Uyumu

Cevap veren olmadı ama yine de söyleyeyim, firma ikisini de değiştirdi.
  5. Eranmania

Jel Akulerin Uyumu

Merhaba, 3 ay önce 2 adet 200 A jel akü aldım ve 3 aydır kullanıyorum. Akülerden birisinin etiketi üzerinde bir leke oluştu muhtemelen kacak var. Şimdi firmadan aküyü değiştirmesini isteyeceğim ama burada yazıldığı şekilde ikisinin de değişmesi mi gerekiyor?

6. Eranmania

Akülerinin Kapasitelerine Göre Doldurulma Yüzdesi Ve Dolum Kalitesi

30A civarında bir cihaz sececeğim teşekkürler.

7. Eranmania

Yukarıda sizn söylediğinizden farklı anlatılmış sanki siz minimum %10 olsun diyorsunuz ama yazılanlar %10 un altında olması gerektiği yönünde. Yanlış mı anlıyorum yoksa?
  8. Eranmania

2x200 A jel akü için öneriniz kaç amperdir? 30 A idealdir diyebilir miyiz?

9. Eranmania

Motor Karavan Araçlarımızın "özel Amaçlı Taşıt" Sınıfında Olması Vatandaşı Mağdur Ediyor.

Yanlış bilgilendirme bazı arkadaşların sağlam ceza almasına sebep olabilir. Kantar ın hususi ya da ticari ile ilgisi yok amaç yük sınırının aşılmaması. Bu nedenle hususi de olsa ticari de olsa tüm kapalı kasa araçların kantara girmesi mecburi.

10. Eranmania

Fiat Ducato Servis Tavsiyesi

Merhaba, Ben de yeni bir araç aldım triger seti değişmesi gerekiyor yine aynı yeri önerirmisiniz ya da farklı bir öneriniz var mı İstanbul Anadolu yakasında.
  11. Eranmania

Ses Yalıtımı

Dün Ankara' dan istanbul a geldim. Asfalt sesi o adar gelmedi ancak soğuk asfaltta yol sesi geliyor. Bu arada ara bölme sacı var araçta. Belki davlumbazlara falan birşeyler yaparım.

12. Eranmania

Ses Yalıtımı

Arkadaşlar merhaba, Ben de karavan hayallerimi gerçekleştirmek üzere 2 gün önce 2012 model az kilometreli Ducato 15 m3 araç alarak aranıza katıldım. Aldığım yerden gelirken yaklaşık 600 km yol yaptım motor sesi ve kullanımından genel olarak memnun kaldım ancak geldiğim yolların ayrıca kış...
  13. Eranmania

Motokaravan Için Firma Tavsiyesi

Merhaba, İzmir Prestij Karavan hakında bilgi verebilecek olan var mı? İşçiliği teslim süresi malzeme kalitesi nasıldır?
  14. Eranmania

Tanışma Bölümü (Karavan)

Merhaba, İsmim Erhan, 46 yaşındayım mühendisim, İstanbul, Maltepe' de yaşıyorum. 8 ve 0 yaşında iki kızım var. Geçen ay 4x4 aracımı sattım. Bir motokaravanla (camper) karavancılığa başlamak istiyorum kısmet olursa bu hafta bir araç alacağım. Karavana dönüştürme işini her ne kadar ben...

15. Eranmania

Grand Cherokee 4.7 Almayı Düşünüyorum Öneriniz

Merhaba araç benim Merhaba, Araç benim, İlanda genel bilgileri yazdım. Arabayı kasım 2016 da Ankara dan aldım ama aldığım arkadaş ta İstanbuldan almış zaten. Km si orjinal, İlk bakımını ve eksiklerini Ankara HMC garajda yaptırdım. Sonra burada 2 kez Jeep Control e ve 1 kez de başka bir...
  16. Eranmania

Jeep Grand Cherokee 4.7 Isindiginda Stop Etme Problemi

Akü değiştirilirken kısa devre vs yaptırmış bu da sensör vs. Zarar vermiş olabilir.
  17. Eranmania

Grand Cherokee Wj

Sorunuza cevap veremeyeceğim ama nerede yaptırdığınızı ve maliyet öğrenmem mümkün mü acaba

18. Eranmania

4.7 Grandcherokee Hakkında Yardım..

Bence araba almadan önce iyi bir usta bulun kendinize, alırken de oldukça faydası olur. Konuştuğumuz araçların en yenisi 15 yasında sonra çok üzülürsünüz. İyisine denk gelirseniz ve aracınıza bakarsanız Amerikanın keyfini japonlardan alazsınız.
  19. Eranmania

Grand Cherokee Wj Alacağım Yardım!!!

2001 şuradan tüm bilglere ulasabilirsiniz. Jeep Grand Cherokee WJ - New features, options and changes 1999-2004, Part 1

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.