Arama sonuçlarınız

1. W

Yaşam Aküsü ile İnverter Kullanımı

Ynt: Yaşam Aküsü İle İnverter Kullanımı Anladım, peki aşağıdaki gibi 3 kapasitörümü seri bağlayıp uçlarını 4 adet aküme (24v olan) paralel bağlasam 36vluk, sizce olurmu, teşekkürler. veya 2. bir seçenek bu kapasitörler 14.6V depoluyo gözüküyor 2tanesini seri bağlayınca 29.2V yapar bu 2li...

2. W

Ynt: Yaşam Aküsü İle İnverter Kullanımı sistemimin bir resmini çekip gönderirim size, akü inv arasındaki kablo inverterle gelen orjinal kablo yaklaşık 1-1.5m felandı galiba. peki hep kapasitörleri 12v görüyorum, 30vluk nerede kapasitör bulabilirm
  3. W

Ynt: Yaşam Aküsü İle İnverter Kullanımı verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, * Akülerinizi kullanmadığınız zamanda bile ayda 48 saat şebeke ceryanına bağladınız mı ? Aküler şebekeye hiç bağlanmadı, sürekli güneş paneli ve rüzgar türbini şarj ediyor. * Aküleriniz 10, 5Volt ya da altında 1...

4. W

Ynt: Yaşam Aküsü İle İnverter Kullanımı teşekkürler bilgilendirdiğiniz için, bunlar 1.5 yıllık yeni jel aküler. akütestinde 50wattlık bir lambayı 26 27 saat yakması akülerin sağlam olduğunu gösterir diyor servis, bu test doğrumudur akülerin sağlamlığını başka nasıl test edebilirim.
  5. W

Ynt: Yaşam Aküsü İle İnverter Kullanımı bu 4 aküyü büyük bir rüzgar türbini ve 2 adet 190wattlık güneş paneli besliyor. Aküler fulleniyor fakat kullanmak istediğimde 1000wattlık bir cihazı en fazla 15-20dk caliştirabiliyorum, sonrasında inverter düşük seviye akü diyor ve kapanıyor. aküler...

6. W

Ynt: Yaşam Aküsü İle İnverter Kullanımı Merhabalar, size danışmak istediğim bir konu var. Bende tek 12v akü yerine 4 adet 2şer grup seri ve 2li grubu paralel bağlamak üzere 24v 220AH bir akü grubum var. Elimde de 4 adet aynı kapasitede kapasitörüm var. Bunları aşağıdaki gibi bağlamam...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,176
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

Geri