Arama sonuçlarınız

1. S

Akçakıl Kamping-Mersin

Ynt: Akçakıl Kamping-mersin Slm Bende mersine gitmeyi düşünüyorum. akçakıldan önceki kamp yeri neresiydi adres telefon verebilirmisiniz. akçakıl mantıklı gelmişti aslında. aradım kişi başı 25 tl dediler. ama denize yakın mı bilmiyorum. tşk

2. S

CJ5 Elektronik Ateşleme Uygulaması (D.U.I. Performance Distributors)

Ynt: Cj5 Elektronik Ateşleme Uygulaması (d.u.ı. Performance Distributors) Ünal abiyi aradım, aracım için gerekli şeyleri söyledim, eğer normal arabalar için olanlar varsa bana haber verecek.
  3. S

Kaçırılmayacak Fırsatlar Köşesi( Kamp Malzemeleri, Vs..)

Ynt: Kaçırılmayacak Fırsatlar Köşesi( Kamp Malzemeleri, Vs..) Seneye kaldı artık. havalar soğudu.

4. S

Ynt: Cj5 Elektronik Ateşleme Uygulaması (d.u.ı. Performance Distributors) Teşk. hocam numarayı aldım. Böyle yüksek teknoloji bir distributor nasıl uyum sağlamaz ki? Karbüratörlü araçlar için mi bu performans distributor?
  5. S

Ynt: Cj5 Elektronik Ateşleme Uygulaması (d.u.ı. Performance Distributors) Selam, benim distributor arızalı, acaba bende mi bunu kullansam. Konunun sadece ilk sayfasını okudum. Aracım 1997 Model Mazda Lantis 1.8, elektronik ateşlemeli distributor var zaten ama arızalı ve değiştirmeyi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,171
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri