Arama sonuçlarınız

1. rommel

Kayıp Disco 2 :)

Ynt: Kayıp Disco 2 :) Gule gule kullanin. Cok guzel bir arac.. fiyat bilgisini veremiyoruz sanirim?:)

2. rommel

Tek Makyajlı Düz Vites Son Fiyat

Ynt: Tek Makyajlı Düz Vites Son Fiyat Arkadaşım merhaba. Biliyorum uzun zaman gecti ama. Bende simdi discovery td5 almayi dusunuyorum. 2003 model fiyatlari 45 50 bin tl arasinda su an..
  3. rommel

İlk Aracim Discovery Olsun İstiyorum.

Ynt: İlk Aracim Discovery Olsun İstiyorum. Evet teknik verilerde sehir ici yakıt tüketimi 12.5 lt yaziyor. Dizel akaryakit lt fiyati 4.45 tl dersek hemen hemen kmde 50kurus yapiyor. Tabi ki dediginiz gibi kullanim aliskanliklari cok etkin bir faktor. Bu arada aracin temizini bulmak biraz zor...

4. rommel

Ynt: İlk Aracim Discovery Olsun İstiyorum. Cok tesekkur ederim. Daha once hic araba almadigim icin acikcasi tedirginim. Bir tane 34.850 tl ye Beşiktaş ta buldum onu arayacagin. 40.000 tl ye sampanya renk gordum sahibi bir problemi olmadigini istediğiniz servise goturebilecegimi soyledi. Herkes...
  5. rommel

Arkadaslar Merhaba. . Onumuzdeki hafta Rize'ye gidecegim her yaz gittigim memleketime hayalini kurduğum discovery td5 ile gitmek istiyorum. 35-40 bin tl butcemle internette malum sitede birkac arac buldum. Kmler 200.000 ustu. Ben bu araci gunluk kullanim icin alacagim. Belki bir kac yayla vs...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,983
Kayıtlı Üye Sayımız
166,732
Kaydolan Son Üyemiz
abdvize

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri