Arama sonuçlarınız

1. O

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Olabilir iki veri ard arda gelmiş o yüzden o ayrıntıyı atlamışsınız iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

2. O

Siz o ibareye takılmayın benim ilk yüklediğim videoda görünüyor anlık yakıt bir anda 5.1 den 4.9 a 4.1 e ve sonundada 0.0 oluyor bunun nedenide o anda ayağımı gazdan çekmemdir yani anlık yakıt sarfiyatını gösteriyor bunun anlaşılmayan bir yanı yok . Sizin sorunuza gelince L/100 ibaresi o anda...
  3. O

Siz fotoğraf istediniz ama ben üşenmeyip size video çektim ve sizden pardon demenizi bekliyorum

4. O

Arkadaşım senin duster'ın yenilendiğinden haberin yok galiba 2014 lerde anlık yakıt bilgisi mevcut ve eğer yol bilgisayarını sıfırlarsan sadece günlük km hariç hepsi sıfırlanıyor idda etmeden önce bir araştır bence bende bir video ekleyim yakıt tüketimi hakkında bu video çerkezköy gebze arası...
  5. O

Duster'a Otomatik Vites (edc) Ve 7 Koltuk Geliyor!

Ynt: Duster'a Otomatik Vites (edc) Ve 7 Koltuk Geliyor! Dizel ve 4x4 olursa süper olur iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

6. O

Duster Ambiance & Laurette

Ynt: Duster Ambiance & Laurette Arabayı arabaya benzeten birazda konfor katan şeyler zaten bu eksik olanlardır bu saydıklarınız olmasaydı ben asla almazdım iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

7. O

Duster Ambiance & Laurette

Ynt: Duster Ambiance & Laurette Her kuruşuna değer iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri