Arama sonuçlarınız

1. A

Ankara Civarı Kamp Arkadaşı

merhaba arkadaşlar bende ankaradayım. Fakat benim bir ekibim var her sene Türkiye'nin değişik yerlerine kamp atıyoruz. Geçen sene solo gittiğim bu senede tekrar ekip ile Likya Yolu'na gideceğiz. Ekibim memur ağırlıklı olduğu için her zaman etkinliğe çıkamıyoruz. Genellikle dağ ve yayla...

2. A

Kaçkar Yaylalar İçin Fikir İstiyorum

Ynt: Kaçkar Yaylalar İçin Fikir İstiyorum yaylalar olarak ayderde milli park olduğundan dolayı ücret alıyorlar galiba. tam net bilgim yok. ücret durumuna veya çevreyi beğenme durumuna göre gezeyim bir gün daha kalayım dersen kalınabilir. Ayderden sonra kavruna dünyanın yolu var. birde bu...
  3. A

Ynt: Kaçkar Yaylalar İçin Fikir İstiyorum evet genellikle ayı. öküzyatağında kalırsan adı üzerinde zaten köylülerin boğa türünden olan hayvanları bazen rahatsız ediyor.

4. A

Ynt: Kaçkar Yaylalar İçin Fikir İstiyorum kavrun'un civarındada kurabilirsin. veya orada müsait heryerde kurabilirsin. ama dağa çıkmak için gelenler genellikle öküzyatağı yaylasında kamp kurarlar. tam kaçkar dağının dibi desek yeridir. kavrundan sonra araba işlemiyor, yaya gidiliyor. yük...
  5. A

Ynt: Kaçkar Yaylalar İçin Fikir İstiyorum çadırınız varsa çadır ile gidin. yayladaki pansiyonlar geceliği 80 liradan aşağıya zor. yemek işinide kendiniz hallederseniz maliyetten düşmüş olursunuz. yöresel bir tava kuymak'a 60 lira istiyorlardı geçen sene. ama bir kilo tereyağ ve biraz...

6. A

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi merhaba arkadaşlar; marmot limelight 2p kullanan arkadaşlar varmı? Tecrübelirini dinlemek istiyorum. veya bu çadır önerirmisiniz veya yerine ne önerirsiniz. 2 kişilik 4 mevsim.

7. A

Anabasis Yolu - Maçka

Ynt: Anabasis Yolu - Maçka anabasis'te geçen dağın (theckes tepesinin) maçka'da olduğunu tahmin etmiyorum. Biliyorum bunların hepsi tahmin edilen varsayımlar ama sürmene madur dağı daha inandırıcı geliyor.
  8. A

Salomon Quest 4d Gtx

Ynt: Salomon Quest 4d Gtx merhaba; ayakkabı gayet güzel, güzel fiyata almışsınız. Bende kullanıyorum. Outdoor mağazalarında 500.TL'den aşağıya bu ürünü bulmak güç. 300.TL güzel fiyat. Ben çok memnunum inşeallah sizde memnun kalırsınız.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
Kayra açık

Çevrimiçi üyeler

Geri