Arama sonuçlarınız

1. O

Eksantirik Zinciri Sürekli Kopuyor

Ynt: Eksantirik Zinciri Sürekli Kopuyor usta kullanılan malzemenin kalitesizliğinden olabilir dedi en son. aldığım parçaların üstünde rusça yazılar var ama bilemiyorum ki kaliteli mi kalitesiz mi orjinal mi ? sizce malzemenin kalitesizliğinden olabilir mi ?

2. O

Ynt: Eksantirik Zinciri Sürekli Kopuyor kusura bakmayın tanışma bölümünü atlamışım az önce tanıttım kendimi zincir konusna gelince zinciri tutan paletlerinde değişimini yapıyoruz ancak yine kopuyo usta da bulamıyo sorunu
  3. O

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu slm ben karabükten muhammet 92 model lada nivamla aranıza katıldım sayfanız çok başarılı :)

4. O

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu slm ben karabükten muhammet 92 model lada nivamla aranıza katıldım sayfanız çok başarılı :)
  5. O

merhaba değerli abilerim değerli arkadaşlar karabükten yazıyorum 92 model nivam var 10 senedir biniyorum arazide de severek kullanıyorum yalnız son 1 senedir bi arazı meydana geldi bi türlü çözemedik bazen 1 bazen 2 ayda bir eksantirik zincirini koparıyor kopmadan 2 hafta önce sesler başlıyor...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,168
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.