Arama sonuçlarınız

1. Y

Proje Lada Niva 92 Restorasyon

Güzel bir paylaşım olmuş.. Teşekkürler.. İlginçtir, konuyu açan arkadaşımız, iki aydır foruma girmemiş!.. Herhalde aracından çok memnun kaldı, bir türlü inemiyor!.. :smiley:

2. Y

Niva Tamiratlari-1

{tbody} {tr} {td}Merhabalar.. 1990 Model NIVA' mın conta arızası üzerine, silindir kapağnı söktüm.. Yaptığım işlemleri/tamiratları aşama aşama burada paylaşmak istedim.. Belki ilgilenmek isteyen arkadaşlarımız olabilir..{/td} {/tr} {/tbody}
  3. Y

Saç Beyazlatan C5

Hocam son zamanlarda temponuz biraz düşmüş ama, bu başarılı projenizi en güzel bir şekilde sonuçlandırıp, hak ettiğiniz gururu yaşayacağınıza inanıyorum.. Şartlarımın, daha yükseğine el vermemesi sonucunda şu anda NIVA ile yetinmek zorunda kalmış olsam da, klasik arazi aracı merakıma ben de CJ5...

4. Y

Niva' Cı Olabilirim!..

Ynt: Niva' Cı Olabilirim!.. Ne güzel!.. :) Ben ise, iki ay önce 90 model 1600 NIVA' ya 5.400 Dolar verdim.. Emsallerine göre bakımlı, masrafsız ama, tabii ki sizin oralarla mukayese edilmez..
  5. Y

Niva' Cı Olabilirim!..

Ynt: Niva' Cı Olabilirim!.. Güzel temannileriniz için çok teşekkürler sn. Mammadov... :) NIVA' nız bayağı güzel duruyor.. Sizler, NIVA' nın ana vatanında bulunmakla, bu konuda çok şanslısınız.. Yedek parça, usta sıkıntısı yaşamazsınız.. Bizim buralarda NIVA' yı layıkı ile yürütebilmek için, ya...

6. Y

Niva' Cı Olabilirim!..

Ynt: Niva' Cı Olabilirim!.. Vallahi hocam, aracı bir ay sonraki ''fenni muayene'' de mümkün olduğu kadar sağlıklı durumda olması amacıyla üzerinde iyileştirme çalışmalarım devam ettiği için, gezme amaçlı binemedim.''İyileştirme'' derken, önceki sahiplerinin kullanımlarında ihmal edilmiş...

7. Y

Eksantirik Zinciri Sürekli Kopuyor

Ynt: Eksantirik Zinciri Sürekli Kopuyor Sn. ozsoym, arızanın son durumu nedir? Sebebi bulundu mu?.. İnşaallah normale dönmüştür. Zincir koptuğunda, süpaplara, pistonlara ve diğer parçalara da zarar veriyor mu?
  8. Y

Şahin Deresi Kanyon Geçişi

Ynt: Şahin Deresi Kanyon Geçişi Burnumuzun dibindeki bu kanyonu arazi aracı ile gezmek mümkün mü?..
  9. Y

Gizli Kalmış Kanyon

Ynt: Gizli Kalmış Kanyon Bu temenniye katılmamak mümkün mü?.. :) Saygılar..

10. Y

Çekme Karavanla 2 Aylık Karadeniz Ereğli - Batum Gezisi

Ynt: Çekme Karavanla 2 Aylık Karadeniz Ereğli - Batum Gezisi Hocam, devamında gezdiğiniz-gördüğünüz yerleri de paylaşırsanız, memnun oluruz.. :)

11. Y

Niva' Cı Olabilirim!..

Ynt: Niva' Cı Olabilirim!.. Nihayet, 19 Ocak 2015 tarihi itibarı ile NİVACI olduk.. :) İnşaallah araç beklentilerimizi karşılar.. Şimdilik, kullanmaktan çok sağına-soluna bakım ile meşgulüm..
  12. Y

Karadeniz Ereğli Fotoğrafları

Ynt: Karadeniz Ereğli Fotoğrafları Doğru söze ne denir?.. :D

13. Y

Niva' Cı Olabilirim!..

Ynt: Niva' Cı Olabilirim!.. Cevaplar geldikçe, NIVA' ya sahip olmadan aşık olacağım galiba!!! :) Vallahi, o da bir çözüm ama, baksanıza kimse NIVA' sını paylaşamıyor, ben nasıl paylaşırım, bilemiyorum.. Size NIVA yerine 2004 HB Ford Focus' u bıraksam da, ben NIVA ile gitsem???.. :)...
  14. Y

Niva' Cı Olabilirim!..

Ynt: Niva' Cı Olabilirim!.. Hocam, kıymetli vaktinizi ayırıp da görüşlerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler.. Şu anda normal kullandığım aracım olduğundan, bu araç (eğer alırsam) ikinci araç olarak, hobi amaçlı olacak.. Tavsiyeleriniz gayet mantıklı.. Tek sorun, araca sezon başında...
  15. Y

Defender'a Üzücü Giriş Ve Motor Veya Blok İhtiyacı

Ynt: Defender'a Üzücü Giriş Ve Motor Veya Blok İhtiyacı Merhaba.. İlk mesajınızı yeni gördüm, dolayısı ile, cevabım biraz geç oldu.. Kusura bakmayın.. Sorununuz, inşaallah hallolmuştur.. Tabii ki, gerçekten sorun varsa.. Anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla, şu anda yağ koyma kapağındaki...

16. Y

Niva' Cı Olabilirim!..

Ynt: Niva' Cı Olabilirim!.. İşte bu!!! :) Cevap için çok teşekkürler sn. prafa.. Tam da, istediğim cevap.. Bir haftadır cevap gelmeyince, ''acaba çok mu zor bir soru sordum!!'' diye üzülmüştüm.. :) Bence de eski araçlarda ufak-tefek paslanmalar önemli değil.. Yeter ki; çok masraf/çaba...
  17. Y

Niva' Cı Olabilirim!..

Ynt: Niva' Cı Olabilirim!.. Merhabalar.. Mesajımda sorduğum husus hakkında bir haftadır, 1782 okunmaya rağmen yorum yapılmadığına göre; bundan sonra da yapılmayacaktır.. Onun için, mesaj kirliliği yapmaması açısından; bahsi geçen mesajımın silinmesini, moderatör arkadaşlardan rica ediyorum...
  18. Y

Niva' Cı Olabilirim!..

Merhabalar... Forum' a üye olduğumda Jeep ( J5, WILLYS, TUZLA) sahibi olabilmeyi hayal ediyordum. Ama, araştırma ve incelemelerim sonucunda LADA NIVA' nın, benim beklentilerime daha uygun olacağı kanaatine vardım. Jeep konusunda açtığım ilk mesajlarımda da belirttiğim gibi; sahip olmayı hayal...

19. Y

54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı!

Ynt: 54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı! Hayırlı, uğurlu olsun.. Kazasız-belasız, iyi günlerde kullanın inşaallah.. :) Sevgiler, saygılar..
  20. Y

Zor Karar İçin Yardım..

Ynt: Zor Karar İçin Yardım.. İlgilenen, fikir beyan eden tüm arkadaşlara teşekkürler.. Belki biraz fazla ince eleyip-sık dokuyorum ama, ne yaparsın sonuçta büyük ihtimal, son sahibi olacağım bir araç.. Kısıtlı imkanlarla yürütebileceğim bir araç olmalı.. Hava için kullanılmayacak.. Ege...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,129
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR