Arama sonuçlarınız

1. golemen.mesutemin

Senede Kaç Gün Seyahat Etmek İçin Karavan??

Ynt: Senede Kaç Gün Seyahat Etmek İçin Karavan?? Harika tavsiyelerinizle yillar önce tanismak isterdim, Tr de yasadigim yillarda minibüs kullandim ve arkasina yatagi atip cok yerler gezdim... Su an almanyadayim ve karavanli bir yasama bir adim yakinim.. Konuyu inceledikce Tr dede...

2. golemen.mesutemin

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ben Mesut, Almanyada yasiyorum, fakat ilk otuzbes yilimi tr de yasadim... Izmir hayraniyim. Doga ve gezmek hobim. Amatör dagcilik ve treking yaptim ,erciyes ,demirkazik ve devament zirve deneyimlerim var. karavanda yasamak hedefindeyim.. Saygilar..
  3. golemen.mesutemin

Böylesi Henüz Yok..gökçetepe Tabiat Parkı

Ynt: Böylesi Henüz Yok..gökçetepe Tabiat Parkı Cocuklugumun sahilidir.. Orman isletmesinin bile farkinda olmadigi yetmisli yillarda deniziyle dogasiyla bizimdi. Kamp yapildi .özellesti kapandi acildi fakat doga hala harika, Cok insan cok kirlilik bu oldu... Yeni isletmeciden umutluyuz.. ;)

4. golemen.mesutemin

Senede Kaç Gün Seyahat Etmek İçin Karavan??

Ynt: Senede Kaç Gün Seyahat Etmek İçin Karavan?? Kisinin sosya ekonomik düzeyine bagli bir durum.. Tanidigim yilda sadece birkac hafta zaman ayirabilen fakat yinede karavansiz olamayan insanlar var. Bu birazda ekonomiye dayaniyor... Ben su an yilda iki ay ayirabilecegim halde edinme sürecine...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,932
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri