Arama sonuçlarınız

1. M

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)

Ranger px için Portal aks yaptırabileceğim bir firma veya usta varmıdır?

2. M

BF AT mi - COOPER STC mi?

Aracım 2014 Ranger Wildtrak. Araç üzerinde 265/60/18 ContiCrossContact LX var. http://www.continental-lastikleri.com.tr/www/lastikleri_tr_tr/themes/4x4-suv-lastikleri/yaz-lastikleri/conticrosscontact-lx.html A/T lastiklerin bu lastikten genel kullanım anlamında pek birşey katmayacağını...
  3. M

2013 Ford Ranger Lastik Ebadı

Ynt: 2013 Ford Ranger Lastik Ebadı Uygulama: Wildtrak fabrika çıkışı 18x8 inç +50 offset jant ve 265/60/18 lastik ----> Ford orjinal xltden çıkma 16x7 inç +10 offset jant ve interco trxus MT 285/75/16 lastiklerle değişti. Sonuçlar: 1. Lastik yuvaya hiçbir yükseltme yapmadan oturdu...

4. M

Offset Ne Olmalı ?

Ynt: Offset Ne Olmalı ? Soruma cevap alamadım ama bir uygulama yaptık ve başarılı oldu. Bilgi paylaşımı adına yaptığım işlemi ve sonuçları paylaşmak istedim Ford Ranger 2012 sonrası kullanıcılarının işine yaraya bilir. Uygulama: Wildtrak fabrika çıkışı 18x8 inç +50 offset jant ve...
  5. M

Offset Ne Olmalı ?

Selamlar... 2014 model ford ranger wildtrak araçıma 16 inç 5 adet interco trxus MT lastik aldım. http://www.humaoto.com/LT28575R16-TrXus-MT-Off-Road-Lastik,PR-2045.html Orginal lastik ve jant ölçüleri: 30,5" 265x60x18 jant 6x139.7 bijon ve ET +55 offsetli Yeni lastikler...

6. M

Off Road Ve Konfor Amaçlı Makas Kulakları

Baslik konfor amacli olunca konforla ilgi soru normal degil mi ;)

7. M

Off Road Ve Konfor Amaçlı Makas Kulakları

Ynt: Off Road Ve Konfor Amaçlı Makas Kulakları Bu uygulamadan sonra asfaltta konfor atışı oluyormu ? Varsa nasıl bir etkisi oluyor?
  8. M

Ynt: 2013 Ford Ranger Lastik Ebadı Selamlar arkadaşlar. Uzun süre TR de 18 inç janta uygun good year wrangler lastik aradım ama malesef istediğim ebatta bulamadım ve cooper st max almaya kara verdim. Orginal lastik 265/60/18 (30.5 inç) Bugün cooper stt 275/65/18 (32.1 inç) lastiği...
  9. M

Ynt: 2013 Ford Ranger Lastik Ebadı Cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar. Bu değişimi hiçbir değişiklik yapmadan yapacam. Lastikciden bahsettiğim ebatta çıkma 4 lastik bulursam 3-4 gün süreyle o lastiklerle gezip arazide 2 cm yükseklik kazancım nasıl oluyor aracı hissedilir şekilde zorluyor...

10. M

Ynt: 2013 Ford Ranger Lastik Ebadı %5 civarı lastik ebat değişiminde mutlaka yapılması gereken işlem nelerdir?

11. M

Ynt: 2013 Ford Ranger Lastik Ebadı Merhaba arkadaşlar... Hazır burda konuşulurken yeni konu açmak yerine musadenizle burdan sorumu sorayım... Yakın zamanda 2014 3.2 Wildtrack aldım. Arazide 3.2 motor farkını ciddi anlamada ortaya koyuyor verdiğin tüm görevleri sıkıntısız yerine getiriyor...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,962
Kaydolan Son Üyemiz
seydabilir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR