Arama sonuçlarınız

1. musademirci

Türkar 4x4 Karavan %100 Yerli Üretim Bence Deneyin...

Ayrıca 4x4 sprinter videolarını seyrettim ve bu arac ile kesinlikle mukayese edilecek bir arac degil. sprinter 4x4 olan arkadaslarımız var ise her ortamda karsılastırabiliriz. İç mekan olarak sprinter genis olabilir ama benim amacım iç mekan degil offroad kabiliyeti,

2. musademirci

Ynt: Türkar 4x4 Karavan %100 Yerli Üretim Bence Deneyin... Arac? 2 ayd?r kullan?yorum öncelikle turkar firmas?ndan memnun degilim. Arac?n üst yap?s?n? baska bir firmaya yapt?rm?slar ve cogu özelligin nas?l kullan?ld?g?n? bilmiyorlar. arac?n yak?t durumu 20 litre civar? (?ehir içi ve uzun yol...
  3. musademirci

Ynt: Türkar 4x4 Karavan %100 Yerli Üretim Bence Deneyin... tsk ederim

4. musademirci

Ynt: Türkar 4x4 Karavan %100 Yerli Üretim Bence Deneyin... Tşk. Aracın ruhsatına baktım mobil ofis diye geciyor ve 6 aylık bandrol 2000 tl
  5. musademirci

Ynt: Türkar 4x4 Karavan %100 Yerli Üretim Bence Deneyin... Merhaba arkadaslar bahsi geçen aracı eskişehir hisarlar gruptan test yaparak satın aldım ürünü bu ay sonu gibi teslim edecekler video fotograf ve performans ile ilgili bilgileri buradan sizinle paylasmaya çalısacagım.

6. musademirci

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (off-road) Hoşbulduk Mustafa Bey Sabırsızlık ile bekliyorum bulusma gününü. Tşk

7. musademirci

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (off-road) merhaba arkadaşlar ankarada keciorende ikamet ediyorum adim musa 1993 model lada niva aracım var esnafim rc hobi arabalari ve bisiklet satiyorum. Ankaralıyim buluşmalara ve etkinliklere katilmak istiyorum tek başına tat vermiyor offroad saygilar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,974
Kayıtlı Üye Sayımız
166,726
Kaydolan Son Üyemiz
Midre

Geri