Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkeze selamlar.Aranıza yeni katılacam nasip olursa.2005 wj kasa 2.7 crd Grand Cherokee var öncelikle ama satılığa cıkarttım dag aslanına gözümü diktim ;) nasipse tabi.bana alırken nelere dikkat etmem gerekir.yada varmıdır satacak olan biraz bilgi verirseniz cok memnun olurum.saygılarımla.2.3...
Wj 2.7 crd motorlar mercedes ML 270 cdi ile ayni oldugu soyleniyor bilgisi olan varmi.yani mercedes den sökülüp 2.7 wj ye takılırmı uyumsağlarmı.motor degisikligi yaparken dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir.
Şimdiden teşekkürler.
2005 wj me 3''ıron rock kit getirtiyorum acaba track bar taktırmama gerek varmı?
herkez farklı farklı cvp veriyor.kafam karıştı acıkcası.
ve bu track bar ne işe yarıyor.
sizin önerileriniz varsada şuda olmalı diye yorumlarınızı bekliyorum...
saygılarımla.
HERKEZE MERHABALAR.VE ŞİMDİDDEN SORUNUMU ÇÖZECEK BİRİLERİ OLDUĞUNU BİLDİĞİM İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.
3 GÜNLÜK GRAND CHEROKEE 2.7 CRD SAHİBİYİM.ARACI ALDIĞIMDA KUMANDA ÇALIŞMIYODU.İÇERDEKİ '' LOCK''DÜĞMESİNDE KAPAMA İŞLEMİNİ GERÇEKLESTİRİYODUM.
ANAHTARLA SADECE SOL KAPI KİTLENİYODU...