Arama sonuçlarınız

1. B

İgo 9.6.29.468978 Yeni Sürüm

Ynt: İgo 9.6.29.468978 Yeni Sürüm Ağaçtan düşenin halinden ağaçtan düşen anlar. Bizimki bildiğimizden değil ancak yaşadığımız tecrübeden sn.Utku Bilal, vesile ile yine teşekkürlerimi sunuyorum. Linkteki dosyalarda eksik yok ancak indirme ve yüklemedeki en ufak hata/talihsizlik programı...

2. B

İgo 9.6.29.468978 Yeni Sürüm

Ynt: İgo 9.6.29.468978 Yeni Sürüm Eğer zipli dosyalardan birisi açılmamışsa yada PC ye indirme sırasında eksik kalan dosya olduysa ( benim başıma geldi) kart hatası verebiliyor . Dosya boyutlarını kaynağında yazan boyutla karşılaştırmanızı ve telefona yüklediğiniz dosyalar içinde Zipli dosya...
  3. B

İgo Primo Full Son Versiyon 3 Haritalı

Ynt: İgo Primo Full Son Versiyon 3 Haritalı Çok teşekkürler sn.Utku Bilal. Çok hızlısınız.

4. B

Ynt: İgo Primo Full Son Versiyon 3 Haritalı Üstad o zaman çok sıkıntı olmasın . Makedonya, Kosova, Bosna - Hersek, Sırbistan, Karadağ, Avusturya, Almanya, Fransa. Bulgaristan ve Yunanistan zaten yukarda mevcut. Saygılarımla. Şinasi Malik
  5. B

Ynt: İgo Primo Full Son Versiyon 3 Haritalı Sağolun, Almanya ve Fransa öncelikli olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

6. B

Ynt: İgo Primo Full Son Versiyon 3 Haritalı Sn.utkubilal emekleriniz için çok teşekkürler Note4 cihazımda sorunsuz çalışıyor (cihaz içine kayıt yaptım). İlave ülke haritası olarak diğer avrupa ülkelerini de eklemeniz mümkün müdür? Saygılar.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,175
Kayıtlı Üye Sayımız
167,060
Kaydolan Son Üyemiz
dusttornado

Çevrimiçi üyeler

Geri